Харесвате ли electro swing? А чували ли сте за Neo Charleston? Да?! В такъв случай не трябва да изпускате концерта на красивата Alice Francis& Band, който ще се проведе в „The Lounge Bar“, Свети Влас,на 16ти август, събота, от 23ч.Alice ще бъде в България по покана на Event Zone, като част от концепцията Summer Session Concerts на организаторите.

Electro swing стилът е добре познат на географската ни ширина и любим на много хора. Aлис Франсис, известна също като Miss Flapperty, е изтънчената кралица на новата swing ера. Освен че гласът й разтапя поп музиката и я влива в ритъма на 20-те години на миналия век, певицата е изключително даровит текстописец. Въпреки нескритото възхищение, което изразява към Джоузефин Бейкър, Charleston модата и джаза, тя излиза от клишето на сдържано „ретро момиче“. На сцената се старае не просто да влезе в романтичната визия на „belle epoque“ културата, но и да „ръмжи“, точно както предшествениците й от 1920г.

Не минава много време и Донът на electro swingстила – ParovStelar, признава таланта на изпълнителката и групата й, като я канина своетурне и прави ремикси на някой от популярните й песни.

На 16ти август,2014г., St. James Ballroom, Shoot him down, Gangsterlove ще са само някои от парчета, които ще прозвучат за всички гости на„The Lounge Bar“, Свети Влас.

Билетиможете да закупите на място,в „The Lounge Bar“,на цена от 25 лв. За повече информация следете на: www.eventzone.bg и www.theloungebar.eu

Вижте я:

0 Коментара