След като за последните пет години „Ритон“ изнесе 4 концерта в НДК, дойде време дуетът да зарадва многобройните си почитатели из България. „Ритон“ тръгва на национално юбилейно турне „Музика и любов“, както бе озаглавен и спектакъла през октомври по повод 40 години на сцената.

Катя и Здравко ще поставят началото на националното си турне с концерт на 16 май, сряда. Първата им спирка е Русе, а песните от новия им албум „Златен Ритон“ ще звучат в местната зала „Канев център“.

След русенци, аплодисментите за „Ритон“ ще звучат в Античния театър в Пловдив. Концертът под Тепетата е насрочен за 29 май, вторник.

На 30 юни жителите и гостите на морската столица Варна ще се насладят на изпълненията на най-обичания цели 4 десетелителия дует. Летният театър на Бургас пък ще посещне „Ритон“ и вярната им публика на 5 юли.

Плевен и Стара Загора също са включени в програмата на турнето „Музика и любов“. Изпълнителите на „За последен път ти повтарям“, „Джалма“, „Някъдето ми видят очите“ ще пеят в летните театри съответно на 12 септември и на 18 септември.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара