Днес е световната премиера на най-новия албум на Адел – „25”, няколко години след като предходния „21” бе обявен за най-продавания албум на новото хилядолетие във Великобритания.

clip_image002

У нас „25” се издава и разпространява от Animato Music/XL Recordings с медийната подкрепа на Радио и Телевизия City и Радио 1  и е наличен в най-големия музикален онлайн магазин в България –  MusicMall.bg.

Това е първи студиен запис за певицата от 2012 година насам, когато тя спечели престижната награда Оскар за сингъла Skyfall.

“Последният ми албум беше посветен на раздялата, докато този е по-скоро за сдобряването, помиряването със самата себе си, наваксване на изгубеното време и равносметка за всичко, което съм направила и което все още не съм.”, споделя Адел.

Adele - When We Were Young

След впечетляващия успех на пилотния сингъл „Hello“, който в първите 24 часа от своята премиера в YouTube постави рекорд с над 27,7 милиона пъти гледания, Адел представи и видео от живото изпълнение от The Church Studios в Лондон на песента „When We Were Young”. Албумът „25” включва още 9 заглавия, с които носителката на 10 награди Грами дава заявка да повтори успеха на албума „21”.

  Adele – „25” 

 1. Hello
 2. Send My Love (To Your New Lover)
 3. I Miss You
 4. When We Were Young
 5. Remedy
 6. Water Under The Bridge
 7. River Lea
 8. Love In The Dark
 9. Million Years Ago
 10. All I Ask
 11. Sweetest Devotion

Facebook Twitter Google+

0 Коментара