Премиера на най-новия проект на Б.Т.Р. и Христо Мутафчиев и Б.Т.Р. –  акустичен концерт – ще се състои на 2 септември в програмата на „Аполония”. Спектакълът е със специални гости Мариана Попова и Александър Филчев – Санеца.

YAS_0429

В проекта са включени песни от репертоара на Б.Т.Р., Мариана Попова, дуетната балада „Несбъдване”,  акустични версии на световни хитове и разбира се много смях в разговорите на бандата и Христо Мутафчиев.

1
Близки приятели, харизматичният актьор и момчетата от Б.Т.Р. близо десетилетие реализарат съвместни проекти на музикалната и театрална сцена. Първият им изключително успешен unplugged концерт „Христо Мутафчиев и приятели от Б.Т.Р.“ е на „Варненско лято” 2008 г., следват концерти в летния театър Пловдив, „Аполония” Созопол, десетки концерти в страната, участие на Христо Мутафчиев на Джулай морнинг  и мн. др. Актьорът участва във видеоклиповете на бандата „Добро момче” и „Коледа”.

Photography

Веднага след това Б.Т.Р. стартират и есенните концерти. Рок музикантите ще забият на 9 септември на сцената на лятно кино „Септември” , Стара Загора, с двучасов концерт с популярните и нови хит сингли на групата и впечатляваща мултимедия.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара