Хладна нощ. Гинка затваря прозореца, поглежда още веднъж часовника и си ляга. 1 без 15 е. „Не мога да го чакам повече, утре трябва да водя Мими на детска градина“, помисля си тя и се унася. След време чува в просъница, че Чавдар си отключва, и се успокоява. „Горкият, побъркаха го с тая втора смяна.“ Гинка вече спи дълбоко, когато Чочо се прокрадва в спалнята, понесъл чиния сухари в ръка.

screen-92134_960_720

Целува жена си по косата и пуска телевизора, като предварително е намалил звука. По едно време тя отваря очи – струва й се, че става нещо странно, но не може да си обясни какво. Чува се само хрупане на сухари и още едни тихи, странни звуци откъм телевизора – някакво сумтене, пръхтене и пъшкане. Гинка се надига в леглото и вижда как Чочо, вперил очи в екрана, наизустява завъртени секспози.

Как реагира тя

A. Прасва телеВизора с чинията от сухарите, блъска Чочо с юмруци и хлипа: „Чувствам се унижена! Защо ми причиняваш това след четири години брак! Не те ли е срам да лежиш в едно легло с мен, а да се кефиш на порно? Как смееш да ме заместваш с телевизор – не си ме докосвал от месец! Не мога да понеса, че ми изневеряваш!“ Чочо иска да обясни нещо, но не успяВа. Тя трескаво събира дрехите си и поличките на Мимето. След което поръчва такси, събужда детето и се изнася с него. През следващите дни Чочо й се обажда разкаян, много пъти се извиняВа. Тя накрая се прибира вкъщи, но вече нищо не е както преди.

Б. Казва си наум, че ХХL е програма за страдащи от безсъние и липса на достатъчно емоции мъже, към които другите трябва да бъдат благосклонни и благонамерени. Мисли си още, че сексът, който се лее от екрана, не може да я измести от лидерската й позиция на съпруга и по-добре Чочо да гледа порно, отколкото да участва в него. Обръща се на другата страна и се опитва да заспи. Случката обаче се повтаря няколко вечери – не поред, разбира се. И тя започва да се ядосва, Вече й е тягостно да се прави, че спи, докато той се втренчва с часове в пъшкащите голи тела. Мисли и през деня какво
да напраВи, за да спре сексуалните „отклонения“ на мъжа си. Сеща се да не плаща кабелната телевизия, за да им я изключат. Но Чочо сигурно ще я плати. Или ще потърси друг вариант – неговият приятел от 8-ия етаж

редовно гледа голи марцки по интернет.

Може да си правят компания – хем ще има с кого да си коментират сценките. А има и други замести- тел/к/и. Е? Гинка се решава на крута мярка. Започва да излиза вечер, без да казва къде и с кого отива. Дано той се жегне и започне да й обръща повече внимание. Семейният живот продължава тегаво, с трохи от сухари между чаршафите.

В. Тя гали Чочо и му шепне: „Ей, защо гледаш без мен? И на мен ми е интересно, не се забавлявай сам, усили малко!“ Той я гледа стреснато и засрамено, но заинтригуван, засилва звука. След няколко минути тя пожелава да пробва
дали може да застане като едната от мадамите във филмчето. Чочо я целува и изключва телевизора. След няколко дни тя му звъни, преди да си дойде от работа, и му казва: „Познай какво гледам в момента? Нещо, което и на теб много ще ти хареса, по ХXL го дават. Чакам те, ела си по-рано!“ Когато Чавдар се прибира, не посяга към сухарите, защото на нощното шкафче има 2 парчета торта „Шарлота“.

Е, какво мислите?

Убедена сте, че ще реагирате като във вариант А или Б? Все пак трябВа да знаете, че Гинка от тези варианти не познава природата на Чочо, а най-вероятно и на повечето мъже изобщо. Тези, които имат нужда да гледат женски цици и дупета и да им се възхищаВат. Това не значи непременно, че не харесват циците на жена си. Помислете – изневяра ли е захласът по палавничките от екрана? Или пък е потребност от някакво еротично вдъхновение, което разпалва фантазиите? Може би Гинка от Вариант Б в началото е на прав път. Лошото е, че не й издържат нервите. Които и двама души да се съберат и да заживеят заедно, колкото и да се обичат и разбират, им трябват здрави нерви и търпение, за да продължат да се разбират и обичат, Така че тя трябва да прогони мисълта „Чочо ме пренебрегва“, защото това просто не е вярно. Тя и голите мацки на екрана са несравними, а и в живота има много по-важни неща от глупавия кабел – неща, които двамата споделят години наред. Така че:

Браво на вас,

които оградихте отговор В. Навярно вие също не харесвате ролята на мълчалива спяща красавица, докато купонът се вихри на съседната възглавница – в главата на вашия любим. Пък и коя ли жена би се примирила с подобна ситуация? Повечето биха й се опълчили. Но вие сте узряла за философията, че лицемерието в някои случаи е полезно. То е благородно, то е една нова задачка, която трябва да решите така, че да не ви пишат двойка. Малък театър, който да изиграете – налага се. А и в края на краищата нищо лошо не се е случило – невинно гледане на телевизия след полунощ. Но всичко дотук все пак не е тест.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара