За да опознаеш сексуалната чувственост на партньора си, по принцип не стига и цяла година. Но ако в задачата се търси бързо постигане на максимално удоволствие, трябват улики – кой ще пасне най-добре към претенциите на зажаднялото за плътски наслади тяло.

София е твърде малка, за да се избегне ситуацията, в която няколко жени опитват вкуса на един и същи мъж. Моят опит показва, че са единици онези мъже, за които мнението ни се припокрива. Този, когото смятам за най-скучния сред моите завоевания, е великолепен любовник според моя близка. Случвало се е и обратното – друга моя „сестра“ преспа само веднъж с един чаровен мъж, който много я ухажваше, и то след като вече й било неудобно да отказва. За да се прежали, преди това много се напила и повече не повторила. Абсурд. След години на същия този мъж аз не устоях толкова внезапно, че дори не се наложи да ме ухажва. Е, после му се наложи, но това е друга тема и няма връзка със секса. Обаче лятната авантюра с нейната скъсена процедура изисква бързо проучване – дали вкусът ще ти допадне.

Преди малко ядох любимата си пица, но на грешното място и вкусът не беше онова, което очаквах. Утолих глада си криво-ляво, но останах

незадоволена вкусово

При бързия избор на мъж може да се случи същото като с днешната ми пица. Защото онова, което наричаме „страхотен секс“, никога не е въпрос на техника, на външна привлекателност, на его момент („Ще го направя на всяка цена с този мъж“), а изключително въпрос на вкус.

Да предположим, че обектът е набелязан и вече си говорите някакви общи приказки. Не придърпвайте разговора към леглото и към преживяне на въпроса „а после какво?“. Щом вече си говори с вас, неговата цел е да ви поцелува. А вашата – да разберете кой кого и къде ще целува в крайна сметка.

Поради неразривната връзка между секса и храната най-добре е да насочите разговора към кулинарни глезотии. Така може да научите много за стила му като любовник. Повечето мъже, които обичат да готвят и предпочитат да го правят вместо жените, са склонни на дълга предигра. Те знаят, че хубавото ястие има нужда от дълга подготовка, и ще се постараят добре да ви мариноват, ще изчакат да втасате.

Ако държите на предиграта, вкусът от лятната авантюра с мъже, които умеят да готвят, ще бъде незабравим.

Тези, които не умеят да готвят,

са идеални любовници за жените, чиято тайна фантазия е някой мачо да ги притисне до стената, да им запретне полата и да ги остави без дъх. Бързото чукане от време на време има своите предимства. А когато става дума за кратка авантюра, е за препоръчване при чувствителни жени. Ако попаднат на „готвач“, ще вземат да се размекнат, да се влюбят, да настане една драма… Бързият секс ще балансира природата им. Няма да ги обиди, напротив – по-вероятно е да изпитат задоволство, че и те са постъпили като кучките, които оплюват, но на които тайно завиждат.

От разговора за храната може да се научат още детайли. Например онези, които предпочитат червени меса и тежки храни, са егоисти. Ще получат всичко, което искат, и в замяна няма да ви дадат онова, което вие искате. После ще се ядосвате на себе си, защото на всичкото отгоре гледат с толкова жалък поглед, че сърце няма да ви даде да ги зарежете с еректирал пенис. А на сутринта ще се почувствате предадена. Впрочем същото важи за стиснатите мъже. Колкото по-стиснат е, толкова по-вероятно е да стигне онези висоти в егоизма, при които дори отказва да задоволи вагината ви и се възползва само от аналното ви отверстие.

Ако имате предимно клиторен оргазъм и наричате секса „страхотен“ само когато френската любов е предимно за вас, насочете разговора към морските храни.

Чуете ли, че той не яде миди

и е готов да повърне при произнасянето на думата „стрида“, това не е вашият човек. С любител на морски дарове и суши обаче ще си прекарате повече от прекрасно.

Дори да нацелите правилния мъж по взаимни вкусове и предпочитания, може да се окаже, когато вече е късно, че миризмата, която излъчват телата ви по време на секс, е направо непоносима. Което няма никаква връзка с чистотата. На мен ми се е случвало да изпитам спешна нужда от противогаз с един от най-чистоплътните мъже на света. Несходство на феромони, какво да се прави. Нищо не помага, задушаваш се и това е. А при чистоплътните това се разбира най-трудно предварително, защото, докато флиртувате, те миришат на чисто и на скъпи парфюми. Но може да направите един

много древен женски трик

Преди хиляди години жените са го използвали, за да привлекат онзи, чиито гени най-добре ще се съчетаят с техните с оглед на бъдещо здраво поколение. А както е известно, феромоните съдържат тази генна информация и хората, които се съчетават по миризмата на феромоните си, по условие са способни да създадат здрави деца и харесват миризмата един на друг. На местата, на които сега си слагаме парфюм (зад ушите и на пулсиращите точки по ръцете), прабабите ни са мажели от собствения си вагинален секрет. И те са го смесвали с разни миризми на цветя и подправки, така че и в днешно време не пречи да го смесите с парфюма си. Това все пак е някаква гаранция, че мъжете, които ще ви се лепнат като магнит, „защото в теб има нещо различно, мила“, поне няма да ви миришат на нещо „чуждо“, докато си авантюрствате. В този случай трябва много да внимавате за две неща: а) да не забременеете; б) да не решите, че това е той и никой друг. Може да е Той, обаче светът в момента има по-различна структура на взаимоотношения, така че поне през лятото използвайте първичния инстинкт за улов, а не за любов до гроб.

Други хитрини да му въздействате са т.нар. афродизиаци. Наскоро учените разбиха на пух и прах добрата стара поговорка, че любовта на мъжа минавала през стомаха. Всъщност минава през носа му. Съвсем сериозни научни изследвания са доказали, че сексуалният им апетит нараства от миризмата на канела и ванилия. Така че

кексът в печката

ще се окаже по-голям афродизиак от секси бельо и чехли с пухчета. Миризмата на пай от тиква, придружен от стрък лавандула на масата, също вършела чудеса. На трето място по въздействие в това изследване е миризмата на пица със сирене и пуканки. Така че, щом го набележиш – бегом в близката пицария. По-възрастните мъже възвръщали младежката си сила най-вече с миризмата на ванилия, докато на по-младите им стига и миризмата на пресни ягоди. Колкото до стридите – легендата за тяхната сила като афродизиак не се дължала на миризмата им, а на простото обяснение, че съдържат много цинк – минерала, който поддържа простатната жлеза в суперформа. Но вие си знайте, че все пак шансът за страхотна френска любов в посока към вашия клитор е по-голям с мъже, които си умират за стриди.

Сред миризмите, които стимулират притока на кръв в женските органи (според същото изследване), са тези на билковите ликьори. Хъм, а аз се чудех защо не мога да устоя на тази горчилка – диджестива Fernet Branka. Така ни въздействали и бонбоните с ликьор, при това в комбинация с миризма на прясно нарязана краставица (е, това вече е прекалено – аз винаги си оставям прясно нарязаната краставица за десерт, когато си поръчвам и диджестив. Извинявам се за тази лична вметка, но току-що се изумих колко съм предсказуема. Добре, че този, на когото в момента се правя, че му се дърпам, не е чел това изследване). Подобен ефект имала и миризмата на сушен банан (нарязана краставица, сушен банан – забелязвате ли колко фалическо!). Тиквеният пай и кексът с ванилия и канела не действали сексуално на жените, но намалявали тревожността им и ги настройвали романтично и отпускащо.

Освен хранителните ориентири се чувствам длъжна да припомня и

някои улики относно предполагаемия размер

Във фриволния ви разговор за времето (и храните) не е зле да го принудите да ви разкаже нещо, заради което да разтвори дланите си максимално – така, че да видите колко е разстоянието между върха на палеца и върха на показалеца му при разперена ръка. В 90 на сто от случаите размерът е такъв. За да установите дебелината, упражнението е по-сложно и може да ви хване, че го проучвате, но в общи линии е нещо като събран палец и среден пръст. Разбира се, отклонения винаги има, но не са в драстични граници.

Добре е да си пасвате и зодиакално, но за съжаление само информация за слънчевия знак няма да ви бъде от голяма полза. Важно е къде се намира вашата и неговата планета Марс, а чак такава прогноза за лятна авантюра не си струва труда. Разчитайте най-вече на носа си – фините, несъзнателни нива на обонянието ще ви насочат най-добре. Тренират се много лесно. Пушете по-малко и често душете като куче всичко, дори въздуха, който ви заобикаля. Така ще развиете интуитивен усет за хората, който ще ви бъде полезен през всички сезони. Успешен улов!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара