Слушайте собствените си чувства и интуиция,

когато вземате важно решение за любовните си дела. Не търсете и не приемайте съвети от приятели, независимо колко са ви близки.

young-woman-893281_960_720

Ако имате съмнения, поговорете с някого, но само за да анализирате за себе си ситуацията. След това решете сами. По-добре е да сбъркате, от-колкото после цял живот да съжалявате, че сте пропуснали шанса си. Освен това – запомнете – жените сме завистливи, и то в най-гадния вариант – „Не е важно аз да съм добре, а тя да е зле“ – и с леко сърце даваме съвет: „Абе, я го зарежи тоя.“

Никога не е късно.

Не мислете, че само 20-годишните се радват на внимание. Много хора са срещнали любовта си още в прогимназията, но и до много тя е стигнала чак в залеза на живота. И ги е направила щастливи, макар да са били убедени, че всичко важно е вече зад гърба им. Само трябва да внимаваш да разпознаеш чувството и да не го оставиш да премине край теб.

Настройте се на успех

По-леко постига желаното този, който възприема живота позитивно и дори не допуска мисълта за неуспех. Отдалече се настройва за добър резултат и даже провалите преживява по-лесно: „Щом не е станало, значи не е трябвало.“

Научете се да обичате и уважавате себе си

Само така можете да разкриете пред партньора си своите най-добри страни и да предизвикате ответното чувство. Не стойте със скръстени ръце – създавайте си разнообразни контакти, общувайте с повече и различни хора. Да подсмърчаш на рамото на приятелката си или кротко да си страдаш вкъщи изобщо не помага.

Овладейте изкуството

грамотно да представяте мислите, чувствата и желанията си – използвайте не само думите, но мимиката, жестовете, дрехите, стила си на поведение. Действията ви трябва да са естествени, но и уместни, движенията – свободни и умерени. Забравете всякакви истерии и то¬гава излъчването ви ще стане ця- лостно и самобитно и ще е силен фактор, който ще работи за вас.

Запомнете – за любовта трябва да работиш, а не да страдаш, да чакаш и да се оплакваш.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара