Да си любовница си има своите предимства. Има и такива, ако се примириш да си жена на неверен мъж. Ето ги:

Ако си нечия любовница, не се натискай да станеш съпруга, защото ползваш някои екстри, на които трябва да държиш:

blue-eyes-237438_640

1. Не му готвиш, не го переш и хич и не искай да го правиш.

По всяка вероятност той ще се опита да те накара да го чакаш в дома си, сготвила любимото му ядене. Не се връзвай за нищо на света! Дръж хладилника си празен и не се старай да се превръщаш в майка му. Ако е гладен, кажи му, че мечтаеш да отидете двамата на пазар. Гответе си заедно, превърнете всичко в игра, така и за него удоволствието ще бъде по-голямо, тъй като ще гледа на теб като на равен партньор и дама. Това е и начинът да се отграничиш от майка му, от съпругата, лелите му, бабите.

2. Не си длъжна да търпиш лошите му настроения.

Отрязвай го винаги, когато се опитва да избива комплексите си чрез теб. Кажи му, че и за двамата срещите трябва да са празник, и се виждайте само когато никой не мисли лошо за другия и за себе си.

3. Дръж на свободата си.

Не пропъждай приятелите си, остани в естествената си среда, за да не изживееш криза сред раздялата и да не се отклоняваш от самата себе си. Не ходи непрекъснато в неговия кръг, където той е богът, а ти си само допълнение, често неприятно за ревнивите му приятели. Така рискуваш да подмениш реалната си самооценка с тази на компанията му.

4.Карай го да излизате, не превръщай дома си в обичаен пристан за срещите ви.

Първо, защото така рискуваш да възпроизведеш омръзналия му семеен модел. A u екстрите да си любовница са в развлеченията, които той трябва
да ти осигури. Фантазирай и го карай да реализира мечтите ти – така и в собствените си очи той става героят, преодоляващ препятствията към сърцето на своята принцеса – нещо, което несъмнено подсилва страста.

5.  Бъдете приятели.

Големият гъдел да си любовница е, че мъжът не гледа на теб като на бреме и дълг.

Ако съпругът ти си и има любовница, не унивай, а извлечи ползи от това.

1. Никога не забравяй, че ти си тази, която обитава разкошния общ дом, това уютно семейно гнездо, макар и лишено от страст. Ти си тази, на която той щедро дава пари и с която обсъжда новата покупка за жилището. Какво по-хубаво от това, че често те оставя сама. Помисли си колко много жени страдат от дефицит на самота. Образовай се, виждай се с приятели, глези се, спи, мечтай, спортувай.

2. Помни винаги, че никой не може да приватизира годините ти на щастие с този човек, красивите спомени от младостта, върховните мигове, когато сте се обичали без угризението, че мамите някого. Ти си майка, ти си осъществена жена. Усмихни се, по дяволите!

3.Помни, че любовницата е твое алиби и ако утре се влюбиш в някого, ще можеш без угризения да се впуснеш в обятията му. Ти не мамиш съпруга си. Свободата ти е дадена от него в аванс.

4. Изнудвай го заради другата, но с мярка. Когато разбереш, че той я е отвел на далечен остров, поискай и ти същото. Нека ти подари едни Хавайски острови – за теб и за детето.

5. Бъди му приятел. Помни, че няма по-ценно от това. Страстта рано или късно умира, не и приятелството.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара