Случва се един мъж да обича една жена и тя да го обича също, но нещата помежду им да не вървят. Между това двама души да се обичат и да имат щастлива връзка има огромна разлика.

Господа, ако с жената, която обичате, минавате през труден период, тези няколко цитата от Боб Марли са специално за вас и ще ви помогнат да видите нещата от нов ъгъл, да се справите с трудностите.

hug-663190_960_720

Дами, сменете местата на мъжа и жената в цитатите по-долу и ще имате отличен пътеводител в отношенията с любимия. Успех!

* Ти може да първият, може да не си последният, може дори да не си единственият за нея. Тя е обичала преди да те срещне, ще се влюби и след като се разделите. Но ако те обича сега, защо да не си доволен и какво не ти се струва наред?

* Тя не е идеална, но и ти също. Вие двамата никога няма да бъдете идеалната двойка. Но ако тя те разсмива, ако ти дава възможност да бъдеш човек, да грешиш, не я пускай да си отиде, дръж се за нея и й давай от себе си всичко, което ти е възможно.

* Тя може да не мисли за теб всяка секунда, но ще ти даде част от себе си, въпреки че знае – ти можеш да й разбиеш сърцето.

* Не я наранявай, не й изневерявай, не я анализирай непрекъснато и не очаквай неща, които са свръх нейните възможности. Усмихвай се, когато те прави щастлив, показвай й кога те дразни или наранява, мисли за нея, когато не е близо до теб.

Това е всичко. И да, толкова е чисто, хубаво и просто. Като любовта между двама, решили да градят връзка на основата на свобода, разбиране, приемане и обич.

От ПОЛЯНАТА

Facebook Twitter Google+

0 Коментара