Когато искаш да постигнеш нещо, винаги формилираш ясно целта. Искаш да се движиш осъзнато по пътя на живота си, нали? Не просто да се носиш по течението без посока?!

Ето защо, първо започни оттам да си дадеш ясна сметка и да си изясниш какво значи за теб правилен партньор. За мен може да значи правилен партньор мъж, който споделя с мен еднакви ценности и искаме едно бъдеще като здраво семейство и деца. А за теб – представата правилен може да има други измерения. Много от моите клиентки търсят  подкрепата и помощта ми, защото им е трудно да преценят кой е правилен за тях мъж. И да не би, ако се впуснат във връзка с един мъж, после да съжаляват, ако се появи по-добър.

Имаш ли вече тази визия в главата си, ти изпращам ясни сигнали с намеренията си към Вселената. Помни, че тя винаги чува и е грижовна към нас. Тя ще ти достави твоята “поръчка” – тоест твоето желание, но

дали ти си с отворено сърце

и ще си готова да получиш? Ето защо от изключителна и решаваща важност е да работиш с вътрешни си пречки и модели, чрез които се самосаботираш. Руми казва: “Вашата задача не е да търсите любов, а просто да търсите и намирате всички бариери в себе си, които сте изградили срещу нея.”

За да си спестиш

време, още мъка и разочарования,

да можеш да осъзнаеш къде грешиш с мъжете, да намериш отговори защо досега не ти се е получава и най-важното как да приложиш знанията си, горещо препоръчвам да работиш с терапевт.

Но ако твоето вътрешно пътуване към привличане на партньор и любов е с мотив да избягаш от реалността си, в която се чувстваш самотна, отчаяна, омръзнало ти е все да не върви в любовта, страхуваш се да отглеждаш детето си сама, страхуваш се отново да не се изгубиш и обезличиш в едни отношения, страхуваш се да не бъдеп отново отхвърлена от мъж, няма да стигнеш далеч. Излъчваш същите ниски вибрации и отново ще привлечеш мъжа и събития в живота си, които ще отключат подобни емоции.

Пусни емоционалните товари

и прерароти в миналото си. Отлични резултати и позитивна трансформация дават инструментите REMAP и семейни констелации, с които работя в практика си. Повече за тях може да откриеш тук.

Моето предизвикателство към теб е – какво може да правиш всеки ден в посока на това да приемеш и

заобичаш живота си тук и сега, такъв какъвто е?

Чудесни практики, в които мога да те обуча, така че всеки ден да поддържаш в себе си емоционално състояния в унисон с желанията ти, да се чувстваш спокойна, в мир със себе си, отпусната и в баланс на мъжка-женска енергия, на вибрациите на любовта са K-power кинезиологични енергийни техники.

Заповядай на балансираме твоята мечта за привличане на партньор с помощта на този инструмент.

За контакти: https://thrivewithmilena.com/contact/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара