Каквото и да си говорим, дългата праволинейна връзка с единединствен партньор не е по силите на доста мъже. И, разбира се, на доста жени. Животът е толкова пъстър, срещите с интересни и вълнуващи хора са толкова многобройни, че обетът за вечна вярност вече сякаш не звучи сериозно. Дори да си открила мъжа с главно М. А често една авантюра освежава линеещата от монотонност и рутина стара любов, нали?

ring-1470678_960_720

Но той не бива да разбере. Защото още държиш на него, защото още ви свързват много неща и най-малкото не е хуманно да го нараняваш. Как да кръшнеш, без да те пипнат? Ето няколко съвета.

Избягвай общите познати

Постарай се постоянният ти партньор и онзи, другият, да не се познават. Не си застрахована, че един ден те няма да се срещнат случайно, да седнат на чашка и да започнат да споделят личния си живот. Не допускай нито една точка на съприкосновение. „Верните“ ти приятелки също не трябва да знаят за другия. Иска ти се да се похвалиш? Не, никога не го прави.

Не скъпи ласките и целувките

„Щом тя си е същата в леглото, значи всичко е наред“, си мислят дори ревнивите мъже. Твоят партньор ще е спокоен, ако в секса помежду ви нищо не се променя. Неудовлетвореният мъж бързо започва да се пита какво става. Не забравяй да го целуваш често, защото спреш ли да го правиш, той ще се изпълни с подозрения.

Раздуй ангажиментите си в работата

Когато решиш да кръшнеш, колегите ти трябва „внезапно да се разболеят или да се отправят в безсрочен отпуск“. Оплачи се на своя любим, че на твоите плещи е легнала цялата работа в офиса. Подкрепи думите с действия – позвъни вкъщи късно вечер и уморено кажи, че документацията няма край. Ако не ти трепва окото, когато послъгваш, жално промълви, че мечтаеш да се прибереш и да се обтегнеш на дивана с него.

Забрави ревността

Не устройвай банални сцени на ревност само и само да покажеш, че си заинтересувана от него. Дръж се все едно нищо не е било и с всички сили поддържай уюта и спокойствието у вас. Иначе той ще започне да се дразни, че се държиш като Шерлок Холмс, и може да се вторачи в твоите незащитени с алиби отклонения и в крайна сметка – да те разкрие.

Бъди нащрек с мобилните телефони и интернет

Мобилните телефони, смс-ите, чатовете, социалните мрежи, електронните писма и прочие комуникации са най-големият враг на тайните ти срещи. Винаги бъди нащрек. Забрани съобщенията по телефона, трий навреме писмата в пощата си и чатовете. Не оставяй следи в социалните мрежи.  В никакъв случай не давай на половинката си да ползва неща, до които другият има достъп. Винаги се информирай за това къде ще е единият, докато ти си с другия. Уморително е, но не жали сили да организираш всяка среща с голяма тайнственост, защото обикновено най-грандиозните изневери се разкриват по най-нищожните подробности.

Не се издавай с новости

Ако започнеш да променяш външността и начина си на обличане, за да се харесаш на другия, постоянният ти партньор със сигурност ще подуши нещо нередно. Бъди внимателна и не „носи“ в дома нови думи в речника си, нов начин на мислене и неща, за които той ще те погледне учудено с репликата: „Преди не мислеше така.“ Не сменяй рязко отношението си към храната и музиката и мнението си за поведението на околните. Не предлагай изведнъж да пробвате сексуална поза, която си пробвала с друг. Никога не казвай: „Някои мъже могат да правят това…“ Ако нещо много ти е харесало у другия и искаш „любимият“ ти да го постигне, се постарай да намекнеш за това постепенно и деликатно.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара