Британката Саманта Раг пусна сватбената си рокля в стил ар деко за продажба в Ибей, за да плати за развода си, съобщи агенция ЮПИ.

twitter
Снимка: Twitter

След като Раг отговорила на всички въпроси, касаещи роклята и „уличницата, с която избягал мъжът й“, тя предупредила потенциалните купувачи да занесат сватбените одежди на химическо чистене, за да се отърват от „вонята на предателство“.

В публикация в блога си, Саманта обяснила, че никой не проявил интерес към роклята през първите две седмици в Ибей, затова тя послушала брат си и й написала комично описание.

„Аз работя в областта на социалните мрежи и някъде вътре в себе си се надявах описанието да се разпространи, но въобще не очаквах такъв резултат!“, пише Раг. „Много хора са се вързали и наистина смятат, че преживявам ситуацията доста тежко, но който ме познава, знае, че чувството ми за хумор си е такова“.

twitter1
Снимка: Twitter

Родителите на Саманта са платили 2000 британски лири за роклята през 2014 г., но забавното й е описание е вдигнало цената й на 65 900 лири още преди края на търга.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара