Цял месец подготвяте едно красиво сексуално изживяване. Приглушени светлини, ароматизирани свещи, масло за масаж, компактдискове с нежна музика, преглеждане на позите от Кама Сутра и т. н. Шансовете са на ваша страна и Той вероятно ще оцени усилията ви.

Но защо трябва да изкарате цял месец в подготовка за най-добрия секс през живота му, когато можете да извършите това само за 5 секунди? Точно така – само 5 секунди. Защото за мъжа един полов акт може да бъде както хубаво и приятно прекарване на времето, така също и запомнящо се за цял живот изживяване. От вас зависи! Всичко се свежда до това какво се случва в онзи малък промеждутък от време между първото му усещане за настъпващия оргазъм и момента, когато в действителност Той експлодира.

Поглед към механизмите на мъжествеността

За да разберем какво всъщност кара мъжа да „спука балона“, нека се поставим на негово място. Първо до него идва дразнителят – нещо, което кара мъжкият мозък да изпрати сигнал до пениса да се разбуди и подготви за истинско действие. Артериите се отварят, кръвта нахлува в пениса. Чувствеността облива цялото му тяло. После, по време на самия акт, възбудата нараства и мускулите в тазобедрената част се стягат, затваряйки изхода на пикочния мехур. Тестисите се издуват и опъват торбичката; простатата, каналите на жлезите и семенните торбички започват да пулсират. Скоро, когато възбудата е прекалено голяма, за да бъде повече задържана, семето се изстрелва като ракета към уретера.

breasts-1008881_640

 

Тук идва ключовият момент. Лекарите сексолози го наричат „момент на неизбежната еякулация“. Това е точката, когато управляемото действие (да се прави секс) преминава в неуправляемо (еякулация и оргазъм) – нещо като смръкване на цветен прашец и после кихане. Само няколко мига делят мъжа от точката, от която е невъзможно да се върне назад, до еякулацията. И това, което се случва в този миниатюрен отрязък от време, създава истинската разлика между обикновеното освобождаване на сексуална енергия и вълнуващия, наистина запомнящ се полов акт.

„Именно последните секунди на половия акт си заслужават 100 дни в ада“, споделя Христо Д., 30-годишен, от Варна. Той мисли така, защото партньорката му знае няколко „спални“ трика.

Научете се да разпознавате момента

Кога Той ще експлодира? Трябва много точно да уловите този тънък момент. Това не е никак лесно, защото всеки мъж е различен. Някои задържат дъха си, други засилват тласъците, трети започват да издават звуци, четвърти стават тихи. Нещо повече – в отделни полови актове един и същ човек реагира no различен начин преди върховния миг. Трябва да следите много добре сигналите му, за да разберете кога идва моментът на свършване.

За да не напрягате и него, и себе си по време на любовната игра с излишни размишления кога ли точно ще стане това, просто го помолете да ви предупреди. Кажете му, че ако той ви даде знак за сюблимния миг, и вие ще се възбудите още повече.

Това не е лъжа. „Мисля, че партньорката ми се научи да усеща кога ще свърша по звуците, които издавам. Тогава тя ме притиска силно и започва да контролира акта, като се движи все по-бързо, докато аз дъвча възглавницата“, споделя Христо. Ключът е тогава да правите всичко – движения, галене, целуване, смучене – малко по-силно, малко по-бързо.

Не спирайте

Най-лошото, което можете да направите на партньора си, докато той стига момента, е да не правите нищо. Това може да се сравни с пътуване в претъпкан автобус. Дробовете ви се напрягат, измъчват, плувнали в пот, копнеете за спирката, за да изскочите и да поемете свеж въздух. Точно предвкусвате облекчението преди отварянето на вратите, когато контрольор ви хваща изотзад за яката и ви иска билета.

„Едно от най-отвратителните неща на света е партньорката ти да спре по някаква причина, тъкмо когато си на милиметър от финала – без значение дали е звъннал телефонът, или някой е почукал на вратата, или пък детето ви от съседната стая се е разплакало неочаквано“, казва Хр. Д. Така се получава, защото еякулацията е станала неизбежна, но оргазмът – не (всъщност медицината е доказала, че мозъчното излияние при мъжа може да срещне препятствие и да отмре, но той пак да еякулира).

Постоянство, докато той свършва

Вашето внезапното спиране в момента е голяма грешка, но същото важи и за ненавременните трикове в „спалната“ гимнастика. „Веднъж, точно когато щях да избухна, тя реши, че се е изморила да бъде върху мен и се преобърна“, споделя Галин К„ 35-годишен, от София. „Опитах се да я предупредя, но беше вече късно. Аз съм привърженик на смяната на позите, но времето, което тя избра за това, остави у мен чувство на неудовлетвореност.“

Според сексолозите по време на оргазъм енергийните вълни се движат от центъра на еякулация към останалите части на мозъка. Внезапната промяна на позата разстройва моментната дейност на центъра и прекъсва потока на вълните. Сексолозите допълват, че когато мъжът е стигнал точка, от която няма връщане назад, той просто губи връзка с външния свят. Може да е с отворени очи, но не вижда, не чува нищичко, все едно е в друг, много по-добър свят. По време на кулминацията всички сетива „мигат на червено“. В тези върховни 5 секунди мъжът до (по, над, зад) вас се е самоизключил. И колкото повече се отдаде на моментната забрава, толкова по-добре.

Не разрушавайте това пълно щастие. Вместо да се извъртате ненадейно, опитайте да постигнете синхрон с тялото на партньора си и го оставете да се концентрира върху оргазма.

Приближавайте го повече до Момента

Когато мъжът дойде до точката, от която няма връщане назад, той не може да направи друго, освен да се остави на изживяваното удоволствие. Затова вие трябва да се съсредоточите върху неговата чувственост предварително. Колкото повече задържате очакванията му, толкова по-силно е освобождаването на енергията.

Един от триковете е класическата стратегия на дразнение. Сексолозите съветват да се опитате да докарате партньора си до върха, но да спрете за малко по време на изкачването, преди достигането му. Тогава трябва да спрете и стимулирането, после пак и пак.

Обикновено, когато задържате достигането на точката нееднократно, мъжете получават истински мощен оргазъм. Това наистина ги подлудява.

Задържайте навреме

Всеки опит за задържане на еякулацията в самия момент е неправилно действие. Едно „Не още!“ може да накара партньора ви да пробва да спре готовите за избухване вълни на удоволствието. Но това е необратим процес и всеки опит за въздействие на неговия мозък го потиска и удоволствието отлита. Нещо като опитът да се потисне кихането. Някой да е успял да стори това?

Последствията могат да са сериозни. Командата за забавяне на еякулацията води до силно свиване на уретера. Но идващият оргазъм може да бъде толкова силен, че да предизвика сълзене на самия уретер. Такъв опит от ваша страна ще предизвика огромна неудовлетвореност. А това е много неприятно изживяване и за двамата. Дори да ви се иска да удължите още малко собственото си удоволствие, щом усетите, че неговият екстаз настъпва, не удряйте спирачки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара