Добрият любовник не се доказва в леглото. Или поне не първо там. Има жени (и мъже), които обичат преди това да бъдат предразположени. Може би и вие желаете да сте перфектни в прелюдията, но не знаете как. Затова ще ви предложим няколко свежи идеи.

Запомнете правилото, че интимна обстановка се постига, когато обърнете повече внимание на интимността, отколкото на обстановката. Което означава, че трябва да внимавате какво усещане ще създадете у любимия човек, а не колко ще ви струва то. Всеизвестна и неслучайна е ролята на свещите в подобни моменти. Останалото е вино, музика…

  • 1. Свещите

Свещите създават настроение, но и прикриват редица неща. Оскъдната им светлина ще позволи да скриете някои дефекти в интериора и да откроите други. Не прекалявайте – все пак е хубаво да гледате партньора в очите. Ако случайно се размекнете, можете да ги използвате и за нещо друго, но не преди да сте ги изгасили. Повярвайте, по-лошо е, отколкото да захапеш цигара откъм запаленото.

Но все пак говорим за романтика. За да си гарантирате успеха, е хубаво да подберете свещи в подходящи разцветки. Специалистите препоръчват специална свещ за всеки ден от седмицата. Понеделник – бяла. Цветът символизира чистота или духовност. Вторник – червена. Сила, здраве, страст.
Сряда – светлосиня. Мир, покой, търпение, разбиране.
Четвъртък – тъмносиня. Прилив на положителна енергия.
Петък – зелена. Привлича успех в парично отношение и в любовта. Събота – черна. Прогонва злите сили. Неделя – жълта или златиста. Засилва очарованието и увереността ви.

Все пак, ако нямате на разположение точно този цвят, нс се притеснявайте. Доверете се на интуицията си, а останалото ще свърши доброто желание.

  • 2. Виното – разумното безумие

Както виното подтиква човек към любовта, така и самата любов нерядко е подкрепяна от чаша вино. За вечер в интимна обстановка то е най-подходящият еликсир. Леките вина са предпочитани от жените. Те приятно замайват главата и засилват притока на кръв към половите органи, а и няма опасност на любимата да й се приспи. Според познавачи жените, които обичат силни вина, имат опит и във виното, и в любовта. По принцип силните вина са подходящи за мъже, защото ги правят активни и стремителни.

Шампанизираните вина привличат и двата пола. Опиянението от тях е много тънко и прави мъжете остроумни, а жените – кокетни. Затова тези вина са подходящи при първи срещи, когато не може да става дума за секс, а все още текат процеси на взаимно привличане и опознаване.

  • 3. „Чашата може да превърне водата във вино и обратното“ –

древна поговорка. Изборът на чашите за виното също е важен. Когато наливате бяло, правилото е да напълните две трети от обема на чашата. Тя маже да е цветна или с орнаменти. Чашите за червено трябва да бъдат прозрачни, за да се вижда оттенъкът на виното. Тях можете да пълните почти догоре.

  • 4. Музиката

Препоръчително е при избора й да се съобразите с вкуса на любимия човек. А ако той съвсем не ви допада, доверете се на албумът Chariots of fire на Вангелис. Ако обаче тази музика ви се струва прекадено сиропирана и (или) пък гаджето ви извади кожени дрехи и бич от нощното шкафче, сменете диска с Rammstein – Live Aus Berlin.

  • 5. Леглото

За спалното бельо изберете меки и отпускащи цветове и естествени материи. Сатенът е възприет за най-секси, но е твърде хлъзгав и можете да изпаднете в комична ситуация ( ако все пак държите на него – най-добре не си режете ноктите, за по-добро сцепление с материята.) Не се старайте твърде много в приглаждането на завивките – по-добре повече уют, отколкото стерилно опънати чаршафи.

Дефиницията

Итимност( от лат. intimus – най-дълбок, вътрешен), чистосърдечни, най-близки, съкровени, задушевни, дълбоко лични отношения между хората; пълно доверие без каквито и да е претенции. Когато двама се доверяват един на друг, те спокойно разкриват своите тайни и мечти, делят възприятия, опит, свободни са в проявата на чувства и поведение, без да искат нищо в замяна. Сексуалната интимност се проявява в половото общуване, което позволява на мъжа и жената да изразят своята взаимна любов в духовно и физическо единство. От морална и естетична гледна точка сексуалната интимност е най-желаният способ за удовлетворение на жаждата от физическа и духовна близост.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара