Може лесно да разпознаем перфектната двойка във филмите, но в живота е доста по-трудно, нали? Особено, когато тази двойка включва и нас самите. Не е лесно да оцениш обективно една връзка с хладен поглед отвън, ако сърцето ти тупа лудо при вида на любимата.

couple-814825_960_720

Талия Голдщейн, специалист по взаимоотношения и собственик на компания за запознанства, разказва пред The Insider кои са признаците, че една двойка е перфектна.

Ако във вашите отношения с партньора ви и четирите точки са налице, постарайте се да запазите тази връзка, тя изглежда идеална.

1. Пътувате еднакво.

Един от най-лесните начини да установите дали с вашия партньор имате бъдеще, е да планирате заедно едно пътуване. Перфектната двойка се състои от хора, които имат еднакъв стил на пътуване и искат да посетят и видят подобни неща. Ако единият предпочита да отиде на стоп до морето и да прекара лятото на палатка, а другият прави всичко възможно да пътува първа класа със самолет и си мечтае за гурме ресторанти, трудно ще намерите общ език. Пътуването идеално показва индивидуалния лайфстайл. Различията, възникнали сега, ще се отразят по-нататък при избора на място за живеене или при избора на училище за децата. Разминаванията ще са навсякъде.

2. Обичате да правите неща заедно.

Това остава ултимативният признак дали нещата вървят добре – отговорът на въпроса дали имате общи интереси и дали обичате да правите нещата заедно. Независимо дали става дума за посрещане на гости, за спорт или за тв-предавания, ако вкусовете ви съвпадат и искате да планувате уикенда заедно, то бъдещето ви е светло.

3. Връзката ви има добър баланс.

Научно е доказано, че дълготрайните и здрави връзки са тези, при които ин и ян се допълват. Ако единият е екстроверт, то другият е интроверт. Ако жената е често център на внимание по партита, а мъжът й се забавлява, докато я наблюдава, пиейки бира, това може да се окажат добре балансирани отношения. Важното е, и двамата участници в двойката да харесват и подкрепят поведението на другия.

4. Човекът до вас ви кара да бъдете в най-добрата си форма.

Изглежда като елементарна проява на здрав разум – ако човекът до вас с поведението и отношението си ви кара да се представяте в най-добрата си версия, това ще ви донесе щастие и тази връзка звучи обещаващо.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара