Талантливата и очарователна дизайнерка Яна Наскова стартира ударно 2015 година. Нейната марка La Clé („ключ“ от френски) вече има собствен дом. На специално модно парти бе прерязана лентата на първия й шоурум, който се намира в квартал Витоша.

Яна Наскова (1)

В шоурума вече е подредена новата колекция на Яна Наскова, която тя е нарекла ”Beyond the limit” – отвъд границата. Според нея една жена не трябва да си поставя граници в това как да се облича, как да бъде по-смела в кройките на своите тоалети и смело да експериментира със цветовете. Тя е заложила на модели, които да прикрият недостатъците и да подчертаят предимствата на всяка една дама. Силуетът е строго индивидуален и уникален. Линията е предимно елегантна и изчистена.

Бутик (2)

Тази пролет дрехите на La Cle са със свежи и цветни мотиви, преобладават флоралните щампи, а за по-претенциозните се предлагат и облекла в малко по-тъмната гама. Дизайнерката отново не изневерява на естествените и качествени материи като памук, жакард, коприна в комбинация с памук, фино плетиво, уникална дантела, която е модната „диктаторка“ през този сезон. Не са забравени и декоративните елементи към дрехите, които са запазена марка за творенията на Яна.

Бутик (4)

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара