Добрите рекламисти отдавна са забелязали, че успехът на рекламата е в емоцията, която предизвиква. А натуралната красота предизвиква повече емоции, отколкото съвършеното тяло на професионалните модели. Затова и добрите марки за бельо залагат вече на обикновени жени. Точно такива, каквито купуват техните продукти.

ModCloth кани за новата си рекламна кампания на бански своите служителки.

Снимките от кампанията не са обработвани с фотошоп.

Подобна е идеята и на новозеландската марка за бельо Lonely. Тя кани за снимките на своите продукти нормални жени от цял свят, поставени в ежедневни ситуации. Философията на рекламата е, че бельото на Lonely е предназначено за всички.

Друга марка за бельо – Naja – прави рекламна фотосесия с жени с най-различен отенък на кожата, за да демонстрира многообразието в женската красота.

Дълго ще се помни кампанията на American Apparel отпреди 3 години, чието лице става 60-годишната Джеки, с която рекламен агент се запознава в едно кафене. Мотото на кампанията е: „Сексуалността няма срок на годност“.

„Ние смятаме, че всички женски тела са божествени“, обявяват от британската марка Curvy Kate и канят дами от всякаква възраст и размер в кампанията си TheNewSexy. Сред моделите е жена с мастектомия, жена на инвалидна количка и 65-годишна дама.

Американската марка Aerie е сред първите, решили твърдо да не използват ретуш и фотошоп върху снимките на своите реклами.

Красиви са, нали?

Източник: Adme.Ru

Facebook Twitter Google+

0 Коментара