Есента вече се вмъкна в гардеробите ни. Макар и да е останал само споменът за хубавото лято, не пречи да си поиграем с цветовете и материите, които ще бъдат модерни както есента, така и през зимата. Бъдете готови да се впуснете в креативно мислене и смели комбинации от цветове и материи. Престрашете се да бъдете оригинални, но същевременно модерни.

На първо място – СРЕБРО

Последните ревюта показаха освен ярки цветове, а и блестящи такива. Изненада? Не. Въпреки, че есента е изпълнена със златисти нюанси от паднали листа, ще изпъкнете истински с контрастното сребро и нямам предвид само под формата на бижу.

Осмелете се да бъдете екстравагантни с боти в сребристо, които ще направят и най- семплият аутфит jeans+ t-shirt в такъв като от модно дефиле.

Цвят КАКИ,

не е учудващо, че отново ще заложим на него. Този цвят, често асоцииран с войнишката униформа, се завърна сякаш никога не си е отивал. Толкова лесно се съчетава, а да не говорим, че отива и на всеки цвят коса. Май якетата тип Ера Истрефи отново ще се разхождат из улиците, напомняйки ни за култовата песен на певицата и не само якетата, ами всичко в гамата.

Шикозният УЛТРАМАРИН

не пропусна да създаде нотка на момчешки шик и подсказа за елегантния стил, който никога не спира да е „en vogue”. Тъмносиният цвят говори за изисканост, сдържаност и същевременно не е толкова изтъркан като любимото черно. Ще успеете да пресъздадете тази идея дори само с мокасини или пък чанта в него. Все пак, ако сте фенове на сините багри, но не можете да се отървете от мисълта за морето, не се колебайте да разчупите с нещо в

ТЮРКОАЗ

Що се отнася до материи – велурът и лурексът се завръщат от миналата зима и няма да ни подминат и тази година. Особено място заема и коприната, която подсказва за нежност и женственост. А ако се чудите с какво да я съчетаете, може да заложите на копринена риза с дънки – денимът присъстваше настъпателно и тази година в дефилетата. В тази връзка, недейте да прибирате дънковото си яке, защото то може да се окаже също толкова ценно като любимия есенен тренч.

Ако все още се чудите как да подходите към гардероба си, ще ви отговоря веднага: – с любов и стил.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара