Новата колекция обувки Marks & Spencer е въоръжена с технологията Insolia®, която позволява на дамите да носят високи токчета през целия ден. Иновацията разпределя върху цялото ходило тежестта, която иначе пада предимно върху „възглавничките” и така предотвратява излишното натоварване на крака. Обувките с Insolia® повишават стабилността при походка и се грижат за по-голям комфорт на краката и гърба, а носенето на висок ток през целия ден става неусетно.

Технологията Insolia® се използва във всички модели на M&S с височина на тока над 4 см, а специализирания колеж по ортопедична медицина на долните крайници дава първото по рода си признание на линия обувки, като изтъква приноса на моделите на M&S с Insolia® към здравето и комфорта на потребителите.

В началото технологията Insolia® Flex е била създадена специално за обувки на равна подметка, за да се осигури правилното поставяне на крака. Тя подобрява естественото завъртане на „възглавничките” на краката, като прави ходенето по-удобно. Insolia® Flex вече е вградена във всички модели на M&S на равна подметка с изключение на линията Footglove.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара