Със сигурност искате сватбеният ви ден да бъде един от най-запомнящите се с красива атмосфера и прекрасни емоции. Важна стъпка към осъществяването на перфектната сватба всъщност не е да решите колко гости ще поканите, каква ще бъде роклята и менюто, а в какъв стил ще премине най-важният ви ден. Избрахме да ви разкажем за пет стила, гарантиращи вълшебна, различна и запомняща се сватба.

flowers-1193840_960_720

Рустик стил

Преди няколко години този стил започна да става популярен и в България. Отличава се със своята семплост, непретенциозност  и близост до природата. Характерно е използването на естествени материали като зебло, канап, житни класове, слама, дърво, кора, плодове. В сватбената украса влизат стари съдове, буркани, които са запазена марка, сандъци, фенери. Стилът се стреми към максимално доближаване до естествения вид на нещата и е подходящ за нетипични младоженци с нисък бюджет. Може да изберете място близко до природата.

150719 175039-svatbena fotografia

Лаундж стил

Подходящ е за двойки, които обичат забавлението. Класическата програма не е приоритет на този стил. Тук става въпрос за скромна почерпка и много забавление и танци. Перфектно място за събитието е бар или ресторант. Важно е да има мека мебел, малки масички и  DJ.

Еко Бохо стил

wreath-1156830_960_720

Ако пазите и обичате природата – това е вашият стил. Бохо сватбите създават усещането за свобода и близост до природата. Затова изборът на място тук е определящо. Когато става дума за Еко ‘Бохо’ сватба, всички си представяме сватба сред природата. Това са гори, паркове, плажове, градина. Материалите са естествени или рециклирани, роклята може да бъде от коноп, преобладаващият цвят е зеленият, а цветята са току що набрани от полето или цветя в саксии, които след това може да подарите на гостите си. Поканите може да бъдат направени от рециклирана хартия, в която са импрегнирани семена от цветя, а поканата може да бъде засадена. Препоръчително е мястото да бъде сред природата, но с грижа за нея, затова изберете да украсите масите с естествени елементи – камъчета, цветя, дърво…

Морски стил

14

Няма нищо по-романтично от сватба на плажа. Тя може да бъде както елегантна, така и бохемска. Съобразено с атмосферата е препоръчително да има морски специалитети, роклята на булката да не бъде дълга, а обувките възможно най-ниски, за да не затъват в пясъка. За официалната част е добре да имате осигурена шатра или изградена конструкция, декорирана с воали. Но тъй като все пак е сватба на открито, не забравяйте да се съобразите с метеорологичните условия. Морските сватби са винаги актуални.   

Vintage стил

flowers-1203372_960_720Връщаме се към романтиката на миналото, в нежни тонове. Ретро мотивите тук са водещи. Използват се дантела, пера, перли, грамофони, пишещи машини, кафези за птици, свещници, ветрила, фенери, избелели снимки и рамки. Преобладаващите цветове са пастелни – бяло, бежово, прасковено, пастелно-розово, светло синьо. Колкото по-ретро е роклята – толкова по добре. Същото важи и за автомобила. 

Сигурни сме, че който и стил да изберете, сватбата ви ще е незабравима. Изберете подходящата сватбена агенция, която да изпълни мечтите ви.  

Facebook Twitter Google+

0 Коментара