H&M отбелязва сезона на празниците със зрелищна кампания и празнична колекция. Световноизвестните изпълнители Тони Бенет и Лейди Гага са звездите в тази кампания, за която ще изпълняват песента „It Don’t Mean a Thing (If It Ain’t Got That Swing)“ от съвместния им албум номер 1 „Cheek To Cheek“. Премиерата на пълната версия на рекламата предстои на 25 ноември на hm.com.

„Бяхме вдъхновени от блясъка, обаянието и разкоша на епохата на биг-бендовете от40-те години на 20-ти век“, споделя режисьорът на рекламата Йохан Ренк. „Успяхме дапресъздадем празничната атмосфера, обогатявайки я със силно модно въздействие ихарактерното чувство за хумор. Тя е интригуваща, любопитна, разкошна, дръзка ипълна с чудеса.“

Кампанията е вълнуващо и забавно приключение, в което голямото семейство на H&Mот супермодели и суперзвезди празнуват духа на щедростта и близостта. Бляскаватаатмосфера е предадена чрез непринуденото очарование на лъскавите топове изакачливите червени рокли и поли. Плетивата заемат основно място в празничнатаколекция – ярък пример за това е удобният обемен модел, с който е облечена ЛейдиГага във визията от рекламната кампания.

Заиграването с карираните материи подсилва празничния дух при мъжките облекла –това най-силно се забелязва при елегантното карирано сако, което изглеждафантастично в съчетание със забавните коледни пуловери. Децата също са въвлеченив коледното веселие с многобройните празнични принтове и декорации, а карираниматерии и пуловери ще харесат и на най-елегантните сред тях.

„Обожавам тържествената атмосфера в колекцията на H&M за този празничен сезон“,споделя Ан-Софи Йохансон, главен дизайнер на H&M, New Development. „Дамскитерокли са бляскави или предлагат нов поглед към традиционния червен цвят, аразличните карирани материи при мъжете и разнообразните забавни принтове надетските облекла създават празнично настроение“.

През целия сезон на коледните празници H&M ще набира средства за CARE –хуманитарна организация, която работи заедно с бедни жени и момичета, за дапомогне за борбата с бедността по света. Във всички магазини на H&M ще се продаватспециални комплекти подаръчни етикети. За всеки продаден комплект фондациятаH&M Conscious Foundation ще дарява на CARE сума, два пъти по-голяма от продажнатаму цена.

0 Коментара