Новата кампания на H&M за лято 2015 с участието на цяло съзвездие от супермодели ще бъде саундтракът на сезона благодарение на ексклузивното парче на Axwell /\ Ingrosso. Рекламата ще направи своя онлайн дебют на 30 април на hm.com, а след това ще се излъчва по телевизионните канали и в кината по цял свят.

HM-Summer-Campaign

Модерният бохемски дух задава настроението в H&M това лято с калейдоскопични плажни рокли с пейсли десени и бански костюми с връзки отстрани, както и с принтове с тропически листа върху дълги свободни поли и горнища на бански. Силно въздействие създава монохромният стил – това личи при белите туники с дантела в предната част, топове и поли с волани, както и при черните рокли с възли отпред и моделите с дълъг ръкав, които идеално се допълват с декоративни сребристи колиета.

Банските костюми заемат централно място в сезонната колекция – ключов е моделът с волани и горнище с една презрамка, както и този от две части с декоративни метални халки отпред и отстрани.

HM-Summer-Campaign_Axwell-Ingrosso

В рекламната кампания феновете на модата ще видят Джоан Смолс, Наташа Поли, Даутцен Крус и Адриана Лима. Те изпълняват ролите на екшън героини, които имат мисия да достигнат до брега и да се насладят на всички радости на лятото. Рекламата включва ексклузивно парчето „Sun Is Shining“ на Axwell /\ Ingrosso. В момента дуото Аксуел и Себастиан Ингросо, бивши членове на „Swedish House Mafia“, подготвят дебютния си албум – идеалният саундтрак за лятото.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара