Стартира новата модна кампания на DEICHMANN и Jung von Matt. Новите обувки от актуалната колекция на DEICHMANN са абсолютен хит – заедно с придружаващата ги, изпълнена със самоувереност постановка на новата модна кампания, озаглавена “Love the shoe. And the price”.

Смелият и модерен почерк на новата кампания на най-голямата фирма за търговия с обувки в Европа съчетава хумористичния разказ с модата, за да може както марката, така и продуктите да се превърнат в тема на разговор.

В общуването трябва да може да се добави щипка хумор дори и в трудните моменти. И с Jung von Matt SAGA най-голямата фирма за търговия с обувки в Европа спечели на своя страна един силен партньор, който е известен с хумористичното разказване на истории. Компанията от Хамбург успя да убеди
DEICHMANN още през пролетта на 2022 година и получи мандат да проектира и реализира модната кампания за сезон есен/зима 2022.

В периода на кампанията от септември до ноември на фокус ще бъдат трите категории – сникъри и чънки боти и ботуши, както и зимни модели с топла подплата. Кампанията цели да подчертае атрактивното съотношение между цена и качество на DEICHMANN, за да направи марката още по-привлекателна и значима и за целевите групи, които силно се интересуват от мода.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара