От снимачните площадки в Боливуд до балните рокли, шифонът е популярна, декоративна и лека материя, която открай време се асоциира с елегантност и лукс. Ето защо шифонените дамски рокли продължават да радват окото със своя блясък и изящество.  За да докажем многовековното влияние на шифона в модните тенденции, ще ви представим три модела шифонени дамски рокли от Flaro.bg. Те са идеална комбинация от класически дизайн с нотки от съвременния моден подиум.

На първо място, сигурно ще се зачудите кой изобщо носи дамски рокли от шифон. Е, модните дизайнери са се погрижили за превръщането на шифона в идеалната материя за пролетни и летни ежедневни рокли. Със своята ластична талия, дамската рокля от шифон на точки определено е лесен и удобен начин да се представите в небрежно-елегантен стил. По отношение на цвета, роклята е на точки и се предлага в два цвята – зелен и кафе. V-образното деколте пък придава съвременна нотка на модела заедно с къдричките на ръкавите и долната част.

Ако търсите перфектната рокля за лятото – от Flaro.bg със сигурност са се потрудили доста да открият шифонената дамска рокля с принт и декоративни къдрички. Роклята е къса и с къс ръкав наподобяващ тези от типа „прилеп“. Дълбокото V-образно деколте дава не само допълнителна прохлада, но и доста съблазнителен вид на дрехата. Целият й вид е завършен с прекрасен колан за пристягане. Можете да откриете още много подобни дамски рокли с латино привкус на сайта на flaro.bg.

Понеже шифонът е популярен избор за вечерни, сватбени и рокли от висшата мода, няма как да не представим и поне една дълга шифонена рокля от онлайн магазина на Flaro.bg. Дамската рокля от шифон от две части с принт е типичен пример за наслояване на шифона. Ефирната материя в синьо-лилаво е идеален фон за флоралните мотиви. Кой е вярвал, че можете да изглеждате толкова елегантна без много усилия?

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара