Катя и Здравко от дует „Ритон“ ще зарадват  почитателите си с нов албум в началото на юни. Той ще носи името на последния спектакъл, който показаха през ноември миналата година в НДК, – „Пътят към твоето сърце”. CD-то ще включва 12 нови песни и плейбеци за любителите на караоке.

RITON & KWIAT_2015 (3)

Ценителите ще могат да се сдобият и с DVD филм за живота на Катя и Здравко с разкази на композитори, поети, режисьори. Филмът ще се казва „Брак по любов” по едноименната им песен от 80-те, както се е казва и техният трети албум. Режисьор на филма е Станислав Терзиев, а сценарист – Драго Драганов.

Филмът ще бъде придружен и от луксозно книжно издание, което ще включва много текстове на песни и снимки от фотосесии. Намигване към миналото Катя и Здравко правят и с винилова към новия си албум.

RITON & KWIAT_2015 (12)

Фото: © Камен Вълканов

 

Сред избраните кадри в книгата ще има и такива от най-новата им фотосесия с българските очила KWIAT, чиито фенове те са отдавна. Кадър от фотосесията ще бъде включен и в обложката на албума. Самата Катя признава, че е фен на всичко ретро – очила, коли, обзавеждане. А ретро вълната остава силна особено при слънчевите очила, където хит е кръглата форма, а котешката остава една от предпочитаните.

RITON & KWIAT_2015 (9)

RITON & KWIAT_2015 (2)

RITON & KWIAT_2015 (8)

Facebook Twitter Google+

0 Коментара