Блясък, лукс, разкош и много нежност – така може да се определи новата колекция на PALOMA FASHION с дизайнер Поля Кинова. Със своя индивидуален твочески почерк тя предлага приказна колекция, в която тоалетите подчертават женствеността и формите на тялото. Моделите са елегантни, с интересни дизайнерски решения, които разкриват индивидуалността. Колекцията е съобразена с целта на ателието – да създава неповторим и уникален стил за всяка жена и да подчертава характера на младите момичета.

Предпочитаните материи за 2014/2015 г. са нежни и изчистени. Сред тях са: естествените коприни и органзи, шифони и матовите материи. Дантелата продължава да властва с пълна сила в официалната мода. В колекцията са използвани бляскави и разкошни дантели, с които умело са украсени тоалетите. Също и ръчни декорации от ефирни цветя, богато декорирани с приказни кристали и деликатни пайети.

При цветовете за поредна година се забелязва, че т.н. „nude color” или телесен цвят, както и всички негови нюанси са лидер при избора на рокля. Нежна пудра, тъмно синьо, зелено в почти цялата му палитра, ярки наситени цветове – това са предпочитаните тонове. Класическото черно и червено стоят на пиедестал при търсенето на подходящия модел.

0 Коментара