Дама на високи токове и облекло, подчертаващо фигурата й,  определено привлича погледите. Но ако се налага да носите тези обувки цял ден, какво причинявате на краката си?

Определено умората е в пъти повече, отколкото ако носите дамски кецове. Всъщност не че дамите не обичат да носят спортни обувки, но понякога не е удачно да се появят на работна среща, обути в кецове. Но пък моментите, когато не сте на работа или пък обстановката не изисква строг дрес код, то помислете за възможности, в които краката ви ще бъдат максимално удовлетворени.

А що се касае да избора на модели и дизайн, тези спортно-елегантни обувки определено има с какво да ни спечелят. Дамски кецове се предлагат в почти всеки онлайн магазин за облекла, обувки  и аксесоари. Въпрос на индивидуален стил, търсене на практичност и удобство, съчетание с любимото облекло е начина да подберете идеалния чифт нови дамски кецове.

Ако пък до сега не сте имали удоволствието да носите такива обувки, е време да разберете какво сте изпуснали. Времето за промяна на стила ви може би е настъпил. Затова ви предлагаме невероятния шанс да се възползвате от атрактивните модни тендеции при дамските кецове.

Оказва се, че обуването и събуването на обувките отнема доста време. Има обаче обувки, които са доста практични и през последната година предизвикаха истински фурор сред почитателите на кецове. Става въпрос за системата Slip on, която буквално за кратък период от време завладя целия свят. Този модел кецове се обуват като обикновен чорап. Това, че обхващат част от глезена ги прави страшно удобни. Плътно прилепнали към ходилото и глезена, те създават високо ниво на стабилност на крака и дори при тичане и инциденти, няма как да си изкълчите крака или да получите сериозна травма.

Сигурно си мислите, че тези дамски спортни кецове имат конкретен тип облекло, с което да се носят. Това е грешно предположение, тъй като тези аксесоари са изключително елегантни и могат да бъдат съчетани както с прилепната по тялото рокля така и с дънки над глезена, къси панталони, поли и всъщност всичко, което обичате да носите.

Много известни дами се възползват от този модел кецове, тъй като те са видимо и реално модно решение за добър стил, а освен това и безупречно се съчетават както с елегантно така и с типично спортно облекло. Това не са просто удобни кецове, а максимално комфортни аксесоари за крака. Те са актуални, максимално изчистени и са супер шик, което е от голямо значение за жените, които държат на безупречния си външен вид. Slip on системата е супер практична както за пролетните дни, така и за есента. Това обаче не означава, че трябва да се лишите от удобството им през зимата или лятото.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара