Кожен портфейл, ръкавици или може би чанта? Имате още малко време да изберете подходящия подарък за най-романтичния ден в годината. Открийте идеи от CCC в специалната селекция!

Свети Валентин наближава с пълна сила. Нека празнуваме, като изненадаме любимия човек със специален подарък. Независимо от нуждите, вкусовете и бюджета, който сте предвидили, в CCC може да намерите аксесоари, идеални за Деня на любовта.

За 14 февруари в ССС е подготвена специална селекция с уникален дизайн. Ще бъдете изненадани не само с актуални модели обувки и чанти в колекциите За Нея и За Него. Подходящите аксесоари също привличат вниманието – шапки, ръкавици и шалове за студените дни, колани, които ще завършат всеки стайлинг, или изискани портфейли от кожа – всички те са не само са полезни и практични, а и имат личен характер, така че позволяват да изразите специално отношение към половинката. А в дните до празника може да се възползвате и от промоционалната оферта за 30% отстъпка на чанти, сакове и аксесоари.

В ССС можете да изберете подарък, така че личните предпочитания да отговарят на най-новите тенденции от модния подиум. Сред бестселърите ще откриете оригинални чанти с размер XS с холограмна текстура, модни слънчеви очила, кожени калъфи за карти с екзотична шарка. Тези, които искат нови обувки за Свети Валентин, може да изберат ботуши на висок ток Gino Rossi, мокасини в италиански стил на Jenny Fairy или оригинални спортни обувки на Sprandi.

Следете атрактивните празнични предложения на ССС в социалните мрежи, на ccc.eu/bg, или свалете мобилното приложение за максимално удобство! Посетете и магазините на ССС, където също ви очакват уникални селекции за най-романтичния ден!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара