Кои са любимите обувки на зодия лъв? Защо водолеят предпочита високите токчета в класическо черно, а тайнствените и романтични риби – равните и удобни обувки? С тези и много други интересни и любопитни въпроси и факти астрологът Оксана Хорват-Станчева представи новата колекция пролет/лято на Deichmann в арт пространството “Плюс Това”. Вижте галерията.


Чаровната водеща анализира и четирите женски архетипа, диктуващи избора на обувки, които трябва да са в пълна хармония при всяка дама:

Архетип на Любовницата

Загадъчна, вдъхновяваща, творяща, енергична. Тези жени никога не остават незабелязани от силния пол. Ще изберат класиката на черното и високия ток в името на зашеметяващо фин и секси силует. При тях класиката е огнена, оръжие в битката за спечелване на мъжки сърца. От Deichmann съветват да си изберат и изящни черни сандали с декоративна блестяща змия или модел Афродита.

Архетип на Домакинята

Тя е привързана към мъжа до нея, децата и дома. Може да й липсва външен блясък, но духовните съкровища на този архетип са спокойствие, воля, нежност и строгост, търпеливост, упорство, стабилност. Здраво стъпили на земята, представителките на този архетип избират спортни или равни обувки, понякога с мъжки елемент за повече сигурност. Удобството е водещо, но женствеността на тези дами ще се прояви съвсем не плахо в избора на меки, пастелни цветове, с които новата колекция на Deichmann изобилства.

Архетип на Кралицата

Тя е независима, непристъпна, проницателна, властна, непредсказуема. Кралицата е във въздуха, обувките й са леки – небрежни, но и задължително много красиви. За по-специални моменти я очароват сандалите, особено в черно и с масивен или клиновиден ток. Тогава царствеността им е гарантирана.

Архетип на Момичето

Жена, но по-скоро момиче: възрастта й е неуловима, а магнетизмът – очевиден. Много интуиция и привързаност към водата. И много момичешка хубост. Затова жените, родени под тези знаци, са силно привързани към леките и удобни обувки. Еспадрилите, които са водещ летен акцент в колекцията на Deichmann, са точно като за тях: на вид лежерни и леки, но заредени с тайнствен сексапил, особено моделите с етно мотиви. А морските модели и цветове сякаш ухаят на солена вода и ги привличат неудържимо.

Лежерно и непринудено: това е стилът на моделите за пролет/лято 2015, които ни предлагат дизайнерите на Deichmann. Равните обувки и масивните токове не лишават моделите от дискретна женствена елегантност. За всеки ден и за любителите на ходенето пеша колекцията на Deichmann предлага забележителен избор от кецове, обувки с връзки, пролетно-летни боти и ботуши. Както всяка година по това време има и намигане към миналото, но интерпретирано по нов, смел начин. Окото на дамите ще радват пищни принтове и евъргрийнът каре Виши с типичния френски шик от 60-те, както и романтичният джипси и бохо полъх на 70-те. За летните месеци Deichmann показа модели с флорални мотиви, корк и клиновиден ток, морски десени в бяло, синьо и червено райе. Декоративните елементи върху сандалите пък подчертават естествените извивки на крака, а еспадрилите буквално щурмуват модния свят.

0 Коментара