През сезон пролет/лято 2016 преобладават светлите нюанси и лекотата, а спортният стил отново запазва
водещи позиции. Свободно падащи материи с повече обем допълват небрежния шик, а флоралните и тропическите
принтове продължават модната етно и фестивална вълна от есента.

Sommerkeilis

Елегантните гащеризони и дългите рокли, характерни за стила на 70-те, ще са подходящият избор за официални събития. Яркобялото изпъква сред нежните пастелни тонове, бежовото и телесните цветове. Актуални за сезона са също така наситеното оранжево, розовото,
цвят горчица и коняк, а кралското синьо е абсолютен топ тренд.

С настъпването на пролетта идва времето на леките материи и светлите цветове. Точно това обещава и новата мода при обувките, защото нежните пастелни тонове са най-предпочитаните през 2016 година. В играта са също така металните елементи, класическото за лятото бяло, черното и дори ярките цветове, така че ще можем да се насладим на един изключително богат избор този сезон. Модните визии предлагат изключително разнообразие, но всички те ще бъдат подвластни на лекия и небрежен шик. Това се постига чрез характерни за хипи стила от 70-те години ресни, готина спортна визия или благодарение на модерния изчистен андрогенен стил.

БОХО/РЕСНИ

70-те години се завръщат и носят със себе си значителна порция хипи–шик! Нео-визията от
седемдесетте е подчертана от характерните за стила ресни, цвят коняк, клиновидни и масивни право-
ъгълни токове!

КЛИНОВИДЕН ТОК

Възраждането на модата от 70-те поставя обувките с платформа начело на модните тенденции. Лятото е завладяно от модели с клиновидни токове от корк или коноп, с различни каишки и катарами.

СПОРТЕН СТИЛ

 

Най-добрите ни приятели: обувките без връзки, сникърите и спортните обувки с връзки трябва да присъстват във всеки пригоден за лятото гардероб. Удобните многофункционални модели често са с модни бели гумени подметки.

МОРСКИ СТИЛ

Готови за круиз! Добре познатият стил отново пуска котва в нашите ширини. Любимата ни ваканционна визия е известна с хармоничната комбинация между бяло и синьо, за предпочитане в райе.

ЛЕТНИ БОТИ

Трайният моден хит остава топ актуален дори и в топлите дни. Направени от леки материали, в пясъчни и натурални тонове, те носят истинска наслада. А някои от тях са и с модни ресни!

СНИКЪРИ

Спортната тема е основна за новия сезон, което е видно и при обувките. Спортните модели изпъкват с много свежи цветове, а в последно време и с весели флорални принтове!

СПОРТНО БЯЛО

Белите сникъри смело навлизат в новия сезон: емблематичният изчистен шик, заимстван от тениса и инспириран от класическата ретро визия на маратонките от 80-те, е абсолютно задължителен за всяка младежка визия!

ЯРКИ ЦВЕТОВЕ

 

Наред с пастелните нюанси, натуралните тонове, металика и характерното за лятото бяло, новият сезон отдава необходимото внимание и на наситените цветове! Яркият цветен код за лятото гласи: червено, розово и синьо!

ЛОУФЪРИ

Удобните и стилни лоуфъри запазват позициите си и през следващия сезон, при това с още по-женствена визия отпреди. Те ще зарадват почитателките си с мека кожа в светли неутрални нюанси или в елегантното класическо черно!

МЪЖЕ

Новите модели мъжки обувки предлагат повече стил, повече дизайн, повече комфорт и още повече ще привличат погледите. Дали леки платнени обувки с цветни акценти или класическите обувки с връзки и спортни модели – мъжете определено имат избор!

ДЕЦА

Ежедневни и небрежни, но задължително с модни акценти: това е девизът при детските обувки. Сникърите в хипи стил с интересни детайли остават на върха на модната вълна както при момичетата, така и при момчетата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара