Какво може да накара една дама да се почувства красива и уверена? Определено залагаме на дългия опит, натрупан през годините и „играем на сигурно“. Дългата женска рокля се притичва на помощ в множество ситуации и е способна да промени настроението ви за отрицателно време.

Неистовото желание да се отскубнем от ежедневието е гарантирано от приятна вечер в любимата рокля. Тя е способна да разреши множество проблеми само за няколко минути. Силата на една сексапилна, изящна или лека и ежедневна рокля е невероятна.

Насладете се на няколко специални дълги рокли, които избрахме за вас във flaro.bg

дамска секси дълга рокля от шифон с дълбоко V-деколте

Дамска дълга рокля от шифон с дълбоко V-деколте

Бъдете стилни и неотразими с тази дамска секси дълга рокля от шифон с дълбоко V-деколте. Ефирните цветове от нежно розово и бордо, в комбинация с цепка и гол гръб, прекрасно подчертават всички предимства на дрехата и вашето тяло. Чудесен избор за вечеря в хубав ресторант с любим човек.

дамска секси дълга рокля от шифон с дълбоко V-деколте

Дамска ретро широка рокля с къс ръкав

Нека ви върнем малко назад във времето с една дамска ретро широка рокля с къс ръкав миди дължина. Класически цвят – черно и бяло, подчертани с тесен колан с панделка (отново в черно) и обувки с висок ток. Кръглото деколте подхожда на красиво бижу около врата.

Дамска ретро широка рокля с къс ръкав миди дължина с колан и кръгло деколте

Дамска ретро широка рокля с къс ръкав миди дължина с колан и кръгло деколте

Дамска едноцветна рокля със средна дължина на ръкавите

Тук ще се опитаме да не бъдем пристрастни, но когато видяхме тази едноцветна дамска рокля със средна дължина на ръкавите, просто се влюбихме. Какво мислите вие? За момента е налична в няколко цвята, от които бледо жълто, сиво и бяло. Дамската едноцветна рокля V-деколте може да се комбинира с обувки или боти по ваш избор, както и дамска чанта.

Дамска едноцветна рокля със средна дължина на ръкавите V-деколте

Дамска едноцветна рокля със средна дължина на ръкавите V-деколте

Дамска секси макси рокля V-образно деколте

Представяме ви дамска секси макси рокля с V-образно деколте. Този модел е малко по-различен от предходните, като се отличава освен с дължина така и със стил. Дългата дамска макси рокля е приятна изненада за вас, предоставена в стилно черно и наситено тъмно червено бордо. Поводът, оставяме в тайна.

дамска секси макси рокля с V-образно деколте

Дамска секси макси рокля с V-образно деколте

Дамска асиметрична вечерна рокля с паднало рамо

За десерт, но не на последно място сме оставили една елегантна едноцветна дамска дълга рокля с паднало рамо. Асиметричната й структура подхожда на изискан ресторант или бизнес вечеря на специално събитие. Цялостният тоалет е запълнен с елегантни обувки по ваш избор.

елегантна едноцветна дамска дълга рокля с паднало рамо

елегантна едноцветна дамска дълга рокля с паднало рамо

Хубавата новина за вас, сега е, че всички тези модели на дълги рокли, удобни за всякакви случаи, може да намерите веднага на flaro.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара