От тази седмица в магазините на H&M може да бъде намерена новата детска колекция за пролетта – ярък микс от качествени материи, свежи цветове и удобни кройки, подходящи както за игра, така и за училище.

 

H&M отбелязва новия сезон със специални оферти и напълно обновена детска колекция. Клиентите отново ще могат да се възползват от оферта при покупка на блуза и панталон на обща цена от 17,90 лв. Активна е и офертата „3 за 2“ за избрани базисни модели, които са произведени от органичен памук. Продуктите са със зелен етикет и обозначават облеклата от по-устойчиви материи. Брандът предлага и повече размери да деца, включвайки новите 134 и 140, подходящи за деца между 8 – 10 години.

Пролетта традиционно извежда на преден план ярките, жизнени цветове и необходимостта от облекло, подходящо за игри на открито. Именно тези елементи H&M съчетава в новите си предложения за деца. Колекцията представя задължителните модели за детския гардероб, пречупени през гледната точка на най-актуалните тенденции за сезона. Сред основните артикули се нареждат тениските и клинове с цветни щампи, бейзболните шапки и различни видове аксесоари.

0 Коментара