Дизайнерска къща Ibis създава авторски ежедневни и официални облекла вече повече от десетилетие.

Всяка жена търси стила, който най-много й подхожда. Интересната дреха създава самочувствие, добро настроение и стимул. В изобилието от бутикови предложения, от конфекция, която се опитва да ни унифицира, дизайнерките на Ibis създават дрехи, с които да се откроим и да подчертаем собствената си уникалност.

„Ние от Lady Ibis правим дрехи за истинските жени. Вярваме, че всяка жена има уникални извивки и трябва да се чувства уверена и красива с дрехи, създадени специално за нея. Точно затова всяка поръчка се шие лично по мерките на клиентката ни”, казва Дани.

„Изберете цвета, размера и дори променете дребен детайл или силует по начина, по който си го представяте. За останалото се грижим ние! От дългогодишния си опит знаем, че дрехите не трябва да се правят по шаблон. Всяка дреха има своята индивидуалност, силует и характерни детайли, също като човека, който ще я носи. Ние се съобразяваме с всичко това, когато правим дрехи, защото ги създаваме специално за вас!”, допълва Ирена.

В Ibis ще ви предложат и лична консултация как да подберете гардероба си, как да комбинирате модели и цветове, така че да изглеждате страхотно.

Сред клиентите на Ibis са както бизнес дами и популярни лица, така и стотици момичета и жени, търсещи най-подходящата визия за своя абитуриентски бал, сватба, парти или всекидневие.

Дизайнерската къща е изпълнител на костюмите за наши и чуждестранни кино- и телевизионни продукции (“Пуснете водата” и “Сблъсък”) и театрални постановки – италианската кинопродукция на Nimar studios Fderico II и телевизионния сериал Elisa di Rivombrosa.

Ако търсите оригинална визия, интересни решения в унисон със световните модни тенденции, качествени и разнообразни материали и прецизна изработка, ръчно рисувани дрехи и аксесоари – вашето място е Ibis.

http://www.studio-ibis.com/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара