Мисията на колекцията H&M Move е да предостави стилни и функционални модели по устойчив начин за всеки спортен повод. Марката ни представя по-достъпна визия за спорт, представена като движение, за да отпразнува факта, че всеки един от нас е Mover, защото движението под различни форми е неизменна част от ежедневието ни.

H&M Move стартира със световна спортна кампания, водена от специалните посланици – звездата Джейн Фонда и хореографът JaQuel Knight.  Марката ни дава възможност да видим Джейн отново в ролята на фитнес инструктор, приканваща целия свят да се движи. JaQuel се присъединява към нейната тренировка, празнувайки всички форми на движение.

H&M Move представя на света стилно спортно облекло, което ни дава увереност и комфорт. Колекцията предлагат всички възможни функции  – от модели със специални джобове с цип за сутрешната разходка до такива с ярки детайли за тренировка късно вечер. Материалите са леки и ветроустойчиви, създадени за движение: DryMove™, ShapeMove™ и SoftMove™ за допълнителен комфорт, опора и изключителна свобода.

Колекцията вече е налична в избрани магазини на H&M и на hm.com по целия свят.

С H&M Move искаме да създадем движение. Тук сме, за да отпразнуваме движението и да приканим света да се раздвижи с нас! Искаме да премахнем всички стереотипи за спортното облекло. Колекцията предлага богато разнообразие от модели в различни категории, които са стилни, функционални и имат ненадмината стойност за нашите клиенти. Много сме развълнувани и вдъхновени да си партнираме с Jane Fonda и JaQuel Knight и сме нетърпеливи за бъдещето на H&M Move.“, казва Simon Brown, Мениджър на H&M Move.

Прекарах голяма част от живота си в желание да накарам хората да се движат – това беше и причината да се развълнувам от мисията на H&M Move и философията за облекло за движение. За мен спортът не е да си възможно най-атлетичен, а да дадеш шанс на тялото си да се раздвижи, за да бъде здраво и да се грижи за теб”, споделя Джейн Фонда.

За H&M Move:

H&M Move е колекция за движение, създадена с цел да прикани света да се раздвижи. Моделите са стилни и функционални, предназначени за всеки, изработени от по-устойчиви материали. Посетете hm.com/move и последвайте  @hm_move за повече вдъхновение.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара