H&M и Netflix стартират лятото с колекция Stranger Things – на името на хитовия телевизионен сериал Stranger Things, чийто трети сезон предстои да започне през лятото. Капсулната колекция е свързана с определена локация – общественият басейн в Хоукинс и включва облекла,
бански костюми и аксесоари за мъже и жени, вдъхновени от филмовата стилистика.

В предстоящия трети сезон на сериала Stranger Things на Netflix са включени няколко нови места, сред които е и басейнът на въображаемия град. Именно тази локация Η&Μ получи ексклузивната възможност да пренесе директно в света на модата, създавайки тематична лятна колекция.

Графичните тениски и топове, къси панталони, бански и разнообразието от аксесоари в колекцията Stranger Things носят типичното за сериала ретро усещане, а цветовете са решени изцяло в неговата гама – черно, червено, комбинация от ярко розово и синьо за някои от дамските модели. Самата колекция е създадена от дизайнерския екип на Η&Μ в партньорство с Netflix, а някои от моделите дори присъстват в сериала.

 

Кампанията в допълнение към колекцията е заснета с участието на Дакре Монтгомъри, изпълняващ ролята на Били в Stranger Things. Снимките са на добре познатия моден фотограф Мат Джоунс и пресъздават по игрив начин обърнатата стилистика на сериала.

Моделите ще бъдат налични в магазини в цял свят и онлайн от 23 май.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара