Жените не са равнодушни пред избора на дрехи и изобщо, когато стане дума за дамски панталони, джинси, поли, шлифери, дамски сака, палта, ежедневни рокли и официални рокли, блузи, клинове, шалове и обувки. Дрехите са нещо, което дава шанс на жената да се изрази и да се чувства, както секси и привлекателна, така и силна и уверена в успеха.

damska-rokliaВ същото време мъжете не остават равнодушни пред някои от женските дрехи. Ако обобщим: всяка една дреха, комбинирана по правилния начин, може да привлече мъжкото внимание, но ако трябва да разгледаме по-подробно дамски дрехи за привличане на вниманието ще забележим следното.

Дамите, които залагат на високи токчета, определено ще се харесат на силния пол. Независимо дали нагоре сте решили да заложите на пола или рокля или пък на дамски панталони, токчетата ви дават предимство в погледа на мъжете.
damsko-paltoВ същото време представителите на силния пол обичат дамските крака. По тази причина вие имате шанс да изберете измежду дамски поли, които са доста къси или пък с интересна цепка, къси рокли, а също така и дамски панталони тип джинси, които прилепват по крака. Всичко това комбинирано с високи токчета, може да ви направи доста интригуваща за всеки мъж.

Комбинацията от бяла блуза и черна дамска пола определено е символ на женственост и сексуалност от край време. Ако пък решите да заложите на чорапи, то имайте предвид, че те действат на мъжете така, както обувките на висок ток. Чорапите, комбинирани с елегантни рокли, ежедневни рокли, къси дамски панталони или пък поли, ще приковат вниманието върху вас, а самите чорапи са силно оръжие за дамата.

Независимо от това какъв модел дамски дрехи сте избрали да си сложите, имайте предвид, че мъжете харесват по-отворените такива. Дълбоките деколтета се харесват и чрез тях вие ще изглеждате секси, но не забравяйте, че ако са прекалено дълбоки, това няма да изглежда добре, оставете нещо и на въображението на околните.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара