Млади български графични дизайнери и моделиери участват в създаването на италианския моден бранд PLM Fashion Factory, разказа създателят на марката Карло Ди Принчипе при представянето й пред родната публика.

PLM Fashion 2

 

PLM (Please, Love Me!) е нов бранд, който създава удобна, красива и цветна мода за всеки ден. Първата колекция включва тениски, ризи, сака, бански костюми и модни аксесоари каточанти и ръчно-изработени слънчеви очила, чиито рамки са произведени от 100% бамбук.

PMS_3463Дрехите от модната линия на PLM се открояват с практичен дизайн, високо качество на материите, които варират от органичен памук и лен за тениските, ризите и саката, до най-модерните и иновативни материали и техники на производство използвани за направата на дамските чанти и слънчевите очила.

Онлайн магазинът на PLM http://plmtshirts.com/ ще бъде достъпен в България, Италия, Испания, Китай и дори в САЩ,  с централа в Маями. Плановете на компанията са за разширяване на бранда и превръщането му в разпознаваема модна марка за свободолюбивите хора и любителите на добрия стил по цял свят.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара