Есенната колекция на Tommy Hilfiger бе представена на специално модно събитие в магазина на марката в The Mall, София.

FW16 GiGi Look 2Колекцията Есен 2016 включва спортни облекла, обувки и аксесоари, часовници и аромати. Част от нея е капсулната колекция TommyXGigi, създадена съвместно със супермодела и световен посланик на марката – Джиджи Хадид.

Дизайните представят изключителния поглед на Хадид върху съвременната мода, съчетан с характерния за Хилфигър класически американски стил. В колекцията присъстват свежи декорации като копчета, военноморски значки, бродерии и моряшко райе. Спортно-елегантните силуети са допълнени от модерни, женствени материи, удобни плетива и кожи. Колекцията е небрежна, младежка и готина и отразява игривия, романтичен поглед на Джиджи върху класическите морски мотиви.

FW16 GiGi Look 1

Гостите имаха възможност да гледат модното шоу #TOMMYNOW от седмицата на модата в Ню Йорк и видеоклипове, в които Джиджи Хадид представя колекцията TommyxGigi и аромата THE GIRL.

FY17_THEGIRL_fragrance_100MLПарфюмът THE GIRL by Tommy Hilfiger, създаден заедно с Джиджи Хадид, отразява оптимизмa, увереността и непринудения стил на супермодела и е с аромат на круша, смокиня, виолетки, жасмин, кедрово дърво и кашмеран.

 

Колекцията и парфюмът са налични в магазините на Tommy Hilfiger в The Mall и Serdika Center.

Fall 2016_launch event_25.10

Facebook Twitter Google+

0 Коментара