Лятото въвежда промяна в дрескода както за специални, така и за ежедневни поводи, а в дните, когато стане наистина топло, кой не се радва на шанса да замени затворените си обувки с чифт черни сандали. Сандалите могат да бъдат модерни и дори официални, ако са качествени и подбрани правилно. Но има правилен и грешен начин. Ето няколко полезни съвета, когато става дума за обувки за открито през лятото.

Три тренди стила за вашите сандали през лято 2023

1. Обувайте стилет за официални поводи

Сандалите с тънки каишки и високи токчета от 90-те се възродиха преди няколко сезона, защо да не продължим тази готина тенденция? Бъдете внимателни обаче – няма да искате да носите сандали тип стилет на място, където ще ходите по трева, като например сватба на открито. Те ще потънат в мръсотията, когато се опитате да ходите по тях.  Заложете на равни черни сандали, когато е практично. Накарайте ги да работят във ваша полза, като ги балансирате с ултра-женствено облекло като сарафан. Плоските сандали са идеални, когато разчитате на мобилността си, например ако се разхождате по крайбрежната алея на почивка.

Не се страхувайте да носите черно. Черното обикновено не е любимият ви цвят за пролетта или лятото, но тъй като сандалите са отворени и ефирни, можете да ги носите и в най-тъмните цветове. Дори ще добави малко формалност за специални поводи.

2. Допълнете с чорапогащи

Точно както мъжете могат да се разминат с носенето на чорапи със сандали, вие също не е нужно да сте напълно с голи крака в дните, когато температурата все още може да е малко ниска през нощта. Не се страхувайте да носите ярко оцветен чорапогащник със сандали. Ако останалата част от облеклото ви вече е смела, изберете по-тъмен чорапогащник.

3. Носете слънцезащитни продукти с гладиаторски черни сандали

Да, този съвет е по-конкретен от останалите, но ако планирате да носите гладиаторски сандали по време на дълъг ден на слънце, ще оцените този съвет: Нанасяйте обилно слънцезащитния крем и праете товачесто. Не искате тези странни линии с тен! Освен това, ако носите гладиаторски сандали в черен цвят, уверете се, че не носите нищо твърде дълго – вашите шорти или пола трябва да завършват в горната част на бедрото. В противен случай подгъвът ви ще се приближи твърде близо до горната част на сандалите ви.

… и един съвет бонус

Доста впечатляващо е колко бързо някои натрупахме богата колекция от сандали, като се има предвид, че е едва началото на горещия сезон. Но има един универсален модел черен сандал, който присъства през всички нови тенденции – и някои от най-стилните дами в Instagram остават верни на него. Помните ли масивния черен сандал?
По същия начин бойните ботуши се превърнаха в най-добрите — и най-универсалните — зимни обувки, дебелият черен сандал има същата връзка с лятото; съчетайте го с лятна рокля и ще постигнете онзи перфектен контраст, който ви дава сериозен стил, комфорт и, да не говорим, няколко допълнителни инча. Колкото и да настояваме за сандали с квадратни пръсти и PVC части, не можем да отречем привлекателността на артикул, за който знаем, че никога няма да излезе от мода.

Вижте в сайта на ССС черни сандали, които печелят сърцата на редактори, блогъри и стилисти и пазарувайте, разбира се. Ако искате да видите на живо моделите, посетете някой от нашите магазини. Всички предложения са на топ брандове и ще се впишат перфектно във вашия летен стил

Facebook Twitter Google+

0 Коментара