Тези 10 световноизвестни модели са не само зашеметяващи с красотата си, но също така притежават силен характер и невероятна всеотдайност, пише сайта AdMe.ru. Ето ги и тях:

Шон О’Прай

Шон никога не мечтал за кариера на модел, но съвсем неочаквано, неговите снимки в социалните мрежи бивят забелязани от собственик на известната модна агенция и веднага предложение за работа.

Ник Бейтман

Ник Бейтман не е само модел от световна класа, но също така и актьора и спортист. Той е бил четири пъти световен шампион по карате и е собственик и управител на собствена школа по бойни изкуства.

Серж Ригвава

Серж е само на 17 години. В модния бизнес е влязъл след като печели конкурс по мода.

Матю Тери

Този талантлив млад човек е израснал в малък американски град. Един ден майка му изпратила негови снимки на конкурс за красота, който спечелил. И оттогава започва неговата кариера като модел.

Джон Кортайарена

Джон е един от най-добре платените мъже модели в света. Няма няма моден дизайнер, който да не иска да работи с него.

Марлон Тексеира


25-годишният бразилец отдавна е звезда на всички модни ревюта и фотосесии. Но въпреки популярността си  той е доста скромен и добър човек.

Роб Евънс

Роб по професия е боксьор, висок е 190 см, но днес е известен модел. Участвал е в „America`s Next Top Model“.

Саймън Нисман

Преди няколко години Саймън е бил най-добре платеният мъжки модели в света. И днес също е на върха в тази индустрия.

 Чед Уайт

Чед никога не е мислил да работи като модел, но видът му не останал незабелязан от модната индустрия. Част от парите си редовно дава за благотворителност.

Дейвид Ганди

Дейвид Ганди е легенда от модната индустрия и един от най-влиятелните хора във Великобритания. Той е не само е модел, но и професионален състезател-шофьор. В продължение на няколко години той оглавява списъка на най-високо платените модели в света. Има своя рубрика за мода за световните медии. Посвещава голяма част от времето си и за благотворителни каузи.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара