Случва ми се всяка година… Дълго мислене, съгласуване, планиране и безкрайни спорове с компанията заради вечния въпрос „Къде сме на Нова година?“. И тази година настъпи последният момент, а ние все още не сме сигурни къде ще посрещнем 2016-а.

New-Years-Eve

Не искам това да бъде поредното празненство, което с приятелите ми посрещаме неподготвени, правейки компромис. Не искам да си останем вкъщи или да оставим половин заплата в някой ресторант в града със скъп куверт, скучна програма и лоша храна. Няма смисъл и да похарчим куп пари за последните места в някой не чак толкова хубав хотел.

Искам да посрещна 2016-а подобаващо – с цялата компания, в приятна атмосфера, на някое място, на което хем ще можем да купонясваме, хем ще можем да релаксираме и да се заредим с енергия за летящ старт на новата година.

За щастие, открих решението, което ще зарадва и най-капризните ми приятелки.

Намерих всички изгодни оферти на едно място за празника във VsichkiOferti.bg. Мога да задам желаната дестинация, категория хотел и да разгледам всички предложения за Нова година. Остава да си изберем:

bansko

Банско, Боровец, Пампорово, Добринище – Ще можем да караме и ски и да се насладим на приказната планина!

velingrad

Велинград, Девин, Сандански – Ще посрещнем 2016 с парти и ще презаредим със SPA!

greece

Курортите в Гърция – Ще можем да се порадваме на морето с икономичните All inclusive пакети!

turkey

Курортите в Турция – Ще разгледаме забележителности, ще се насладим на турската кухня, а защо не и на малко шопинг?

lisbon

Италия, Испания, Португалия – Ще го комбинираме с европейски приключения и ще си създадем спомени за цял живот!

Виж и ти къде има все още свободни места за Нова година и то на най-добри цени в секцията „Нова Година“ на VsichkiOferti.bg!

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара