Съвсем скоро се задава 14-ти февруари, а вие още не сте решили какво да подарите на половинката. Но ние имаме няколко предложения за вас, които няма да оставят партньора ви безразличен.

1. Jimmy Choo Exotic

jimmy-choo-exotic

Неотразимата, женствена и сексуална страна се отключва благодарение на това невероятно ухание. Тази жена знае, че е съвършена и не се спира пред препятствията по пътя си, защото винаги побеждава. Същевременно с това тя цени истинските чувства и не се страхува да ги показва.

2. Chanel Allure Blanche

1352290375AllureBlancheOfficielVoyageFR00609

Неповторим парфюм за всеки мъж, в който дамите се влюбват. Ароматът несъмнено е оригинален и никой не остава безразличен около мъжа, който го е избрал. Интригуващ, дързък и тежък, но след това отстъпващ място на нежността и лекотата. Това преливане на аромати е присъщо на най-добрите маркови парфюми като тези на Chanel.

3. Paco Rabanne Olympea

1439980687olympea

Всяка жена е богиня и парфюмът, който ще я накара наистина да се почувства като такава е Paco Rabanne Olympea. През 2015 дизайнерска къща Paco Rabanne създаде този шедьовър, вдъхновен от древногръцка богиня. Ароматът му носи привлекателност и увереност, спиращи дъха.

4. Dolce & Gabbana The One

1351256773dg-the-One-for-men

От създаването си през 2008 г. до сега парфюмът Dolce & Gabbana The One остава един от най-предпочитаните аромати за мъже. Без значение от възрастта това е класически аромат, който носи увереност в собствения стил на истинския мъж – силен и смел, без страх да покаже своята искреност и чувства.

5. Bvlgari Omnia Amethyste

Bvlgari-Omnia-Amethyste

Шедьовър и иновация за дами от парфюмерийна къща Bvlgari. Това не е просто парфюм, а украшение за всяка дама, която е готова да разкрие истинската си красота. Жените с уверена позиция и собствено мнение ще припознаят аромата като свой. Благодарение на този парфюм излизат от образа на „нежно цвете“ и намират новия съвременен поглед за привлекателност. Ако мъж ви подари Bvlgari Omnia Amethyste, знайте, че се възхищава не само на външността ви, но и на вътрешните ви качества.

Статията е предоставена от парфюми Dolce.bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара