Starbucks представи новото здравословно меню, създадено специално за кафе-веригата от шеф Силвена Роу. То включва плодово смути с ананас и манго, десерт с чия и маракуя, както и кроасан с риба тон и сирене.

По традиция част от продажбите ще бъдат дарени на сдружение „Русаля“ – организацията, която е създала и управлява частното училище за изкуства и занаяти за социално слаби деца във великотърновското село Русаля. По този начин, опитвайки вкусните предложения от менюто на Starbucks, почитателите на качествената храна и на бранда ще могат лично да допринесат за една благородна кауза.

„Щастлива съм да работя съвместно с бранд като Starbucks, който е спечелил милиони верни почитатели по целия свят. Нашето ново меню в България ще отговори напълно на професионалния подход на веригата, като чрез него още повече хора ще могат да станат съпричастни към една по-висока кулинарна култура и здравословен начин на живот. Също така се надявам съвместната ни социална кауза да намери много съмишленици и да зарадваме с помощта си талантливите деца от училището в Русаля“, сподели Силвена Роу.

На 30.3.2019 г. за първи път в България Starbucks ще отбележат глобалната инициатива Часът на Земята, пускайки в употреба специална чаша за многократна употреба с уникален дизайн. Така компанията насърчава клиентите да донесат собствените си чаши, когато посещават Starbucks, което е основен приоритет в стратегията за намаляване на отпадъците.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара