Flydubai обявява намаление с до 50% на цените на билетите за избрани полети, като вдъхновява пътуващите да посетят до 90 дестинации, част от мрежата на авиокомпанията.

Flydubai Boeing 737-800

Самолетните билети с промоционални цени могат да бъдат резервирани на официалния сайт на flydubai, като офертата ще бъде валидна до полунощ на 14-ти март, за пътувания в интервала между 10-ти март 2016 г. и 25-ти март 2017 г.

Gangway to jetty

За първи път flydubai стартира разпродажба на билети, валидни за толкова продължителен период от време. Пътниците, които планират своите пътувания достатъчно рано, биха могли да се възползват от по-големи отстъпки.

Beautiful ocean in Sri Lanka

Бизнес класата на flydubai осигурява допълнителен комфорт и персонално обслужване от специалния екипаж на бизнес салона, както и предимства при наземното обслужване.

Katmandu

Flydubai предлага икономична класа в своята флота от 50 самолета Next-Generation Boeing 737-800, където пътниците могат да се насладят на интерактивна аудио и видео система с повече от 1200 часа филми, телевизия и музика на арабски, английски, хинди и руски език.

Gateway of India

flydubai наскоро стартира обновения си уебсайт с нов дизайн, за да предлага персонализирано съдържание, базирано на местоположението на потребителите и предишни търсения и покупки. В допълнение, новите пътеводители за различни дестинации и съвети за пътуване осигуряват вдъхновение при планирането на перфектното пътуване, почивка или бягство в последния момент към някои от скритите съкровища на flydubai, като Мумбай, Катманду, Коломбо, Мале или Занзибар.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара