Всеки ден от годината трябва да се чувстваме прекрасно в своето бельо, но ако има един ден, в който трябва изглеждаме зашеметяващо, то това със сигурност е Св. Валентин. Поглези се и позволи на твоя любим да те изненада с прекрасен комплект бельо. Но как да си сигурна, че ще подбере подходящия модел и размер? И какво бельо трябва да носиш в най-романтичния ден от годината? Не се притеснявай – имаме няколко съвета за теб.

Остави му малки знаци

Ardour RedНека бъдем честни, не е много вероятно той сам да реши да ти купи бельо за Св. Валентин. За това деликатно му подскажи. Попитай го дали му харесва комплектът, който наскоро си видяла в сайта на Bra Clinic или в някое списание, или небрежно можеш да споменеш, че нямаш нищо против да експериментираш с нов цвят бельо. Тези едва доловими намеци със сигурност ще му направят впечатление и лесно ще ги запомни.

Напиши бележка с размера на сутиена си

TriangleДеликатния намек е за предпочитане, но понякога се налага да бъдем пределно ясни. Не всеки сутиен лежи така страхотно като моделите от любимия ти салон за бельо. В Bra Clinic, можеш да попълниш своя списък с желания, a след това “неволно” да го подхвърлиш там, където знаеш, че половинката ти ще го забележи. Той ще ти бъде благодарен, а на теб няма да ти се наложи да заменяш подаръка си заради неподходящ размер или кройка.

Любовта е… да пазарувате бельо заедно

Какво по-романтично от това да поканиш своя любим в пробната, докато пробваш бельо, което преди това сте избрали заедно? Дори, може би, той ще бъде толкова въодушевен, че ще ти подари не един, а цели два комплекта бельо. Накрая и двамата сте повече от щастливи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара