Perfect Acoustic, която произвежда акустични елементи, е лидер на пазара в Унгария повече от 10 години. Преди да създаде своята компания, собственикът на компанията, Róbert Polgár, първоначално експериментира само с подобряване на акустиката на домашното си кино.

Нека представим Perfect Acoustic!

Perfect Acoustic, която произвежда акустични елементи, е лидер на пазара в Унгария повече от 10 години. Преди да създаде своята компания, собственикът на компанията, Róbert Polgár, първоначално експериментира само с подобряване на акустиката на домашното си кино. Скоро обаче му се наложи да се изправи пред факта, че акустичните елементи на пазара по това време не достигат очакваното ниво по отношение на качество, ефективност или външен вид. Ето защо Робърт реши да започне сам да прави акустични елементи в своята работилница. Опознаването на структурата, обработката и използването на материалите, непрекъснатото усъвършенстване и тестване на звукопоглъщащите и дифузните панели накрая донесоха желания резултат. След успешна акустична обработка на собственото си кино, той беше решен да направи перфектния звук достъпен за другите под формата на бизнес.

Качество, прецизност и естетика

Perfect Acoustic работи изключително с висококачествени материали при направата на звукопоглъщащи и дифузионни панели и акустични завеси, като отчита техните акустични възможности. Той редовно тества и разработва своите ръчно изработени продукти, размерът, цветът и моделът на продуктите са съобразени с нуждите на клиентите. Perfect Acoustic използва прецизни математически изчисления, за да произвежда своите продукти, които имат най-високата способност за усвояване на пазара днес. Компанията не само предлага продукти на своите клиенти, но също така извършва онлайн и акустични измервания на място, по време на които може да определи акустичните характеристики на дадените помещения с пълна точност, както и къде и колко акустични панели се препоръчват. В неговия уеб магазин на разположение на клиентите е широка гама от продукти. Потребителски размери и дизайн също могат да бъдат поръчани с бързи срокове за изпълнение. mörkläggningsgardiner

Съвършенство

Основната му цел е да направи перфектната акустика постижима за всички. За тази цел той непрекъснато предлага все по-нови и по-нови решения, като разпространението на подложки за високоговорители или акустични постелки. Слушането на музика или гледането на филми може да бъде истинско изживяване само ако звукът е безупречен. В допълнение към висококачественото hi-fi оборудване, това изисква и акустична обработка на стаите. Компанията, занимаваща се с производство и разпространение на панели, разработени за акустични цели, помага в това.

Звукоизолация

В допълнение към оптимизирането на съраунд звука, продуктите на компанията са отлични и за шумоизолация и намаляване на шума. Един от най-сериозните проблеми на нашето време е шумовото замърсяване. Постоянните шумове оказват сериозно неблагоприятно въздействие върху здравето, така че в днешно време е от съществено значение звукоизолацията на дома и работното ни място. Акустичните звукопоглъщащи панели и платове също са изключително ефективни в кината, студията за звукозапис, офисите, промишлените, търговските и заведенията за хранене, хотели, театри, лекционни зали, образователни и здравни институции. В етажната собственост отраженията и стъпките са значително отслабени.

Вечно качество

Въз основа на отзивите на клиентите, продуктите Perfect Acoustic наистина превръщат идеалния звук в реалност. Благодарение на естетичния дизайн, почти всеки може да намери парче, което да отговаря на собствения му вкус и стила на стаята. В резултат на това панелите, произведени и предлагани на пазара от компанията, не само се открояват от други подобни продукти с ефективността си, но и се открояват като декоративни аксесоари за дома, които не избледняват или се износват след дълго време и са много лесни за почистване . За разлика от по-евтините, по-леки акустични панели, дизайнът и производството на Perfect Acoustic панели включват основните аспекти на максималното поглъщане и дифузия на звука, както и вечен и естетичен дизайн. Благодарение на разширяващата се продуктова гама, винаги можете да покажете нещо ново, а благодарение на уникалния дизайн и внимателния процес на обработка се правят наистина красиви и практични продукти.

Клиентът е най-важен

В допълнение към Унгария има и поръчки от много чужди страни и вече има много завръщащи се клиенти, всички от които са доволни от качеството и ефективността на получените акустични елементи. За да се улесни поставянето и фиксирането на продуктите, панелите на Perfect Acoustic имат предварително пробити отвори, а компанията предлага и няколко решения за инсталиране на завеси.

Информативни и интересни статии

На уебсайта на акустичната компания ще намерите също полезна информация, научни и образователни любопитства, както и тестове за hi-fi и аудио оборудване.

Иновативен и взискателен

Perfect Acoustic не само се стреми към перфектен звук, но и го постига със своите взискателни и висококачествени продукти! Най-важното за една динамично развиваща се компания с множество иновативни решения е клиентите й да са доволни от поръчаните продукти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара