За първи път в историята български ресторант печели световна награда. Това стана след като 1 000 000  клиенти гласуваха на Британските награди за най-добър ресторант.

Нарру  спечели двете най-престижни награди – „Най-добър ресторант“ в Лондон и „Ресторант с най-добро обслужване“ в цяла Англия.

Ресторанът е избран сред  25 000 заведения в Лондон и 123 450 във Великобритания.

Нарру победи ресторанти като Айви, който е  икона за лондончани от 1917-та година до днес, международната империя Новиков, легендарният Гаврош с две звезди Мишлен и всички останали.

„Да се качим на една сцена с шеф Новели – четирикратен носител на звезда „Мишлен“, легендата Алдо Зилди и собствениците на най-престижните ресторанти в света е емоция,  която трудно се описва с думи“, казват от екипа на Нарру . И добавят: Нашата работа беше да стигнем до номинация и да бъдем отличени сред 10-те най-добри, което е професионалната оценка  на британските ресторантьорски награди, но истинското признание за нас са вашите гласове – вие ни избрахте за най-добър ресторант в две категории. Вие сте тези, които ни мотивирате да ставаме все по-добри всеки ден – тук в България и където и другаде да сме – мястото няма значение, защото нашите Нарру стандарти са едни и същи навсякъде.“

Facebook Twitter Google+

0 Коментара