Екстравагантни и красиви, тази пролет безспорен хит ще бъдат моделите в шестоъгълни форми. Изработени от чист метал или в комбинация от метал и пластика, те ще ви дадат усещане за стил и индивидуалност.

За по-дръзките предизвикателството ще бъде миксът между шестоълъгник и пеперуда като модел KS EX 9226 D:

С лек полъх на носталгия и романтика, авиаторските форми са актуални и през 2019-та, но по-квадратни и по-големи като модел KS EX 9139 C. Все така интересни и едновременно с това подходящи и за двата пола остават моделите с двоен мост, които често се появяват и при диоптричните рамки, като KWEX 9130D или могат да бъдат и изцяло кръгли като KS EX 9192 B.

Тази пролет се запазва тенденцията към котешките форми, като се засилва в издължаването и придаването им на все по ретро стил, който подчертава скулите и формата на лицето:

През 2019-та предлагането на метални очила е значително по-голямо в сравнение с предходните години. Новият меден цвят “copper” ще бъде водещ и актуален през всички сезони. Модерни са по-светлите, но ние препоръчваме преливащи се кафяви или сиви стъкла, които са и най-приятни и комфортни за окото.

Освен класическите форми при мъжките модели хит са и сините огледални стъкла, изработени предимно от лекия швейцарски материал Grilamid TR90, който преобладава в линията KWIAT Comfort.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара