Магазин MaxSport и Дайнърс клуб България посрещнаха избрани гости в две поредни вечери на специално организирана presale кампания в края на юли. VIP гостите имаха възможност да се възползват първи от ексклузивните отстъпки на продуктите от лятната колекция за 2019-а на световни брандове като: Emporio Armani, Conte of Florance, Banana Moon и още много други. Двете вечери бяха „завладяни“ от флорални щампи, свежи цветове и фини материи, допълнени умело от летни коктейли с богатия и наситен вкус на Маутай – напитка №1 в Китай.

Присъстващите се възползваха от специалните отстъпки на presale кампанията седмица преди официалния старт на намаленията за клиенти на магазина. Събитието уважиха популярни личности и модни ценители като Ути Бъчваров, доц. Малина Петкова, Ива Екимова и др.

Изборът на EA7 Емпорио Армани за пролет/лято 2019-а включва артикули, които се фокусират не само вълху стила, но и върху техническите характеристики. Логото е ключова тема в колекцията, независимо дали е разширена или повтаряна във всички тениски, панталони и тренировъчни екипи.

Колекцията на EA7 се отличава с иновация, дизайн, качество на материите и прецизни детайли, а използването на три технологии в изработката им гарантира максимална функционалност по време на тренировките ви или в активностите на открито.

EA7 Vigor7 е предназначен за спортно изпълнение и интензивна активност: кройките и шевовете маркират и подчертават мускулните области, позволявайки по-голяма свобода на движение и по-добро представяне.

EA7 Ventus7 се използва за аеробни дисциплини, изпълнявани за по-дълги периоди, предлагайки най-голямо дишане по време на тренировка. Сезонната графика на тази гама от активни облекла – геометрични цветя (за жените) и мотиви, вдъхновени от звездите (за мъжете) – са отпечатани върху отразяващ материал, за да направят бегачите на открито по-видими. Всеки артикул е снабден с внимателно проектирани, практични джобове, които позволяват да носите със себе си вашия смартфон, ключове или други аксесоари. Черното и сивото се съчетават с ярко зелени и сини тонове.

Широката гама на линията обхваща сезонните спортове. Банските и тенис артикулите включват още плажни аксесоари и униформи за състезания – в щампите, цветовете и графиките на колекцията.

Колекцията се допълва още от богат избор модни маратонки, раници, чанти и др.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара