Да си красив е много повече от механичния сбор от естетичните процедури, които използваш – защото красотата е преживяване и личен избор. Тя е и луксът да споделяш специалните моменти – това е философията на Amber Beauty Club, отскоро един от най-ексклузивните софийски адреси на красотата във всичките й аспекти.

Според Грета Желева, създателката на Amber Club, красотата вдъхновява и свързва, затова концепцията й е да създаде кръг от съмишленици, които споделят тази идея. Ето защо в Amber Beauty Club всичко е подчинено на цялостното, холистично изживяване – като се почне от сградата на клуба на бул.“Евлоги Георгиев“117, където човек се чувства на гости в стар аристократичен дом, през ненатрапчивия лукс в атмосферата, който те обвива като скъп парфюм, до съвършенството във всеки детайл и усещането за грижа и лично отношение.

Професионализмът на хората, превърнали в мисия красотата във всичките й измерения, личи още от посрещането на всеки гост, от персонализирания подход и диагностика, от празника за всички сетива по време на процедурите и от удовлетворението от крайния резултат.

Неизменна част от цялостната концепция на Amber Beauty Club са  ексклузивните събития, на които съмишлениците се запознават с най-новите и модерни грижи за кожа, коса и тяло, наслаждавайки се заедно с това на общуването помежду си.

Последното такова събитие събра членове на столичния The Residence Club на лежерно следобедно бягство от забързаните графици, където на чаша шампанско домакините от Amber Beauty Club представиха своята авторска визия “Красота с пулса на времето”: широк спектър от специализирани дерматологични и естетични процедури, гарантирани от екип специалисти и апаратура от последно поколение в уютна обстановка с щипка релаксиращ лукс. Д-р Михайлова, звездата в дерматологичния екип на Amber Beauty Club, разказа подробности за всяка от терапиите, в които здравето и красотата на кожата са двете страни на една монета.

Естествен партньор на Amber Beauty Club в разбирането на красотата като мисия, е ексклузивният бранд за професионална козметика Biologique Recherche. Актрисата Силвия Лулчева, клиент на марката от стъпването й в България, сподели защо е вярна на Biologique Recherge от първата среща до днес. Българският глас на Кари Брадшоу застана пред гостите на събитието като жената Силвия и с присъщото си чувство за хумор и естественост довери собствената си рецепта за красота, в която освен Biologique Recherge важно място заемат любовта, смехът, хубавата храна, доброто вино, предизвикателните роли и верните приятелки.

Според Грета Желева доверието се гради бавно, затова Amber Beаuty Club предпочита дискретно да повдига завесата на своето разбиране за красотата като преживяване и личен избор, превръщайки постепенно своите клиенти в съмишленици и приятели, които с удоволствие споделят общи моменти заедно.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара